vrijdag 8 november 2019

Nokia en Microsoft werken weer samen

Nokia en Microsoft werken weer samen
Nokia en Microsoft hebben elkaar weer gevonden, na het debacle rond mobiele telefoons dat 7,6 miljard dollar heeft gekost.
Lees verder

Fluvius met glasvezel-tot-in-de-woning in Vlaanderen
Netbeheerder Fluvius voert een proefproject uit voor glasvezel-tot-in-de-woning (of fiber-to-the-home) in vijf Vlaamse steden en gemeenten. Fluvius start de uitrol in Gent waar 4500 inwoners de kans krijgen om aan te sluiten op het open glasvezelnetwerk.
Lees verder

Consumentendivisie Symantec verder als NortonLifeLock
De consumentendivisie van online beveiliger Symantec gaat verder onder de naam NortonLifeLock na de verkoop van het zakelijke bedrijfsonderdeel aan Broadcom.
Lees verder

RTL verstrekt het directieteam vanwege digitale transformatie
RTL Nederland verstrekt het directieteam om de digitale transformatie van het bedrijf te versnellen. Rik Welling, sinds 2011 in dienst bij RTL Nederland en sinds april 2018 Chief Financial Officer (CFO), wordt vanaf 1 dece
Lees verder

Branche-organisatie Thuiswinkel.org overweegt cao voor e-commerce
Mede naar aanleiding van de rechtszaak die FNV heeft aangespannen tegen Picnic (uitspraak 3 december), kijkt Thuiswinkel.org naar de mogelijkheid van een cao voor e-commerce.
Lees verder

DHL opent railcentra voor Chinees verkeer
Vervoerder DHL opent drie nieuwe Rail Competence Centers in Europese havens om het containerverkeer naar en van China sneller te laten verlopen.
Lees verder

Crowdfunding 'nieuwe XS4ALL' vol: haalt 2,5 miljoen op
Meer dan drieduizend particulieren en bedrijven verlenen financiƫle steun aan 'de opvolger van XS4ALL' die voortkomt uit onvrede bij sympathisanten. Het initiatief neemt geen geld meer aan. Het maximum van 2,5 miljoen euro is bereikt.
Lees verder

Verliezen Dropbox nemen toe
Virtueel opslagbedrijf Dropbox presenteerde donderdag beter dan verwachte kwartaalcijfers. De omzet was met 428 miljoen dollar hoger dan ingeschat, maar […]
Lees verder

Goed kwartaal voor Activision Blizzard dankzij World of Warcraft
Gamingbedrijf Activision Blizzard voldeed aan de verwachtingen van beleggers met zijn kwartaalcijfers. Grotendeels dankzij de lancering van World of Warcraft Classic, waardoor het aantal gebruikers toenam.
Lees verder