zaterdag 30 november 2019

Nog meer prachtige Pre-Black Friday-deals

Nog meer prachtige Pre-Black Friday-deals
Nog een paar dagen en dan is het zo ver, Black Friday, maar (web)shops stunten nu al volop en wij zetten de mooiste aanbiedingen wederom voor je op een rijtje.
Lees verder

Apple: We maken juist verlies op reparaties
Apple strijdt nog steeds tegen het recht om te repareren en gaat daarin zo ver dat het claimt juist verlies te maken op reparaties.
Lees verder

Tips om je smartphone de winter te laten overleven
De winter biedt enkele uitdagingen voor de verstokte smartphonegebruiker: kou zorgt ervoor dat de accu zich vreemd gedraagt, sneeuw maakt toestellen nat en warme ruimtes binnenstappen vanuit de kou zorgt voor interne condensatie. Hier een aantal tips om je te helpen.
Lees verder

Nieuwe Windows 10 heet nu 2004, omdat 2003 verwarrend zou zijn
Microsoft zit met een probleem qua nummering van Windows 10. De versies die doorgaans JJMM als nummer krijgen, zijn mogelijk verwarrend nu 2020 aanbreekt. De voorjaarsversie zou dan 2003 heten, maar Microsoft heeft een oplossing.
Lees verder

Zo werk je alle stuurprogramma's bij in Windows
Het programma DriverMax controleert de bestaande hardware en apparaten om te zien of er ontbrekende of verouderde drivers zijn of stuurprogramma's van hardware die niet meer aanwezig is op het systeem staat.
Lees verder

20 fantastische Black Friday-aanbiedingen
Het is vandaag vrijdag, Black Friday! De dag waarop (web)shops keihard stunten met prijzen en consumenten verleiden zo snel en vaak mogelijk de portemonnee te laten trekken. Hoewel veel shops echt stunten met prachtige prijzen, zit er ook een hoop nep-aanbiedingen tussen. Wij hebben de allermooiste (echte) aanbiedingen voor je op een rijtje gezet.
Lees verder