donderdag 28 november 2019

Netprofiler splitst data- en analyticstak af

Netprofiler splitst data- en analyticstak af
Online marketingbureau Netprofiler splits de data- en analyticstak af in een apart bedrijfsonderdeel. Dat gaat met vijftien man verder als Cloud Nine Digital.
Lees verder

Spaces opent 300e locatie in Lissabon
De Nederlandse kantoorverhuurder Spaces opent zijn driehonderdste locatie in Lissabon. Sinds de economische crisis heeft Lissabon zich ontwikkeld als belangrijke vestigingsplek voor start-ups, scale-ups en corporates.
Lees verder

'Ierse toezichthouder moet vaart maken in Google-zaak'
Er moet snel een besluit komen in de Google-zaak. Dat schrijven de Consumentenbond en zeven andere Europese consumentenorganisaties in een brief aan de Ierse toezichthouder.
Lees verder

Guillaume Boutin benoemd als CEO van de Proximus Groep
De Raad van Bestuur van Proximus heeft Guillaume Boutin voorgedragen als nieuwe CEO van de Proximus Groep voor een periode van zes jaar. Zijn naam circuleerde al langer.
Lees verder

Omzet Apple reseller Amac in eerste half jaar naar 82 miljoen euro
De omzet van Amac, de grootste Apple Premium Reseller van Nederland, steeg afgelopen halfjaar met 12,8 procent naar 82 miljoen euro. De EBITDA liep op tot 1,4 miljoen euro, een stijging van 165 procent.
Lees verder

Haal meer uit je data met Google Analytics User Conference
Haal meer uit je data! De Google Analytics User Conference, februari 2020 in Amsterdam, brengt je de slimste inzichten om relevante data uit Google Analytics te halen. Internationale keynote sprekers, professionals van grote merken, bureaus uit de business delen gevorderde kennis in lezingen, cases en workshops over Google Analytics.
Lees verder

AliExpress opent tweede fysieke winkel Europa
AliExpress opent in Spanje, in de omgeving van Barcelona, zijn tweede fysieke winkel in Europa. De eerste was ook in Spanje.
Lees verder

Eerste Jumbo met inpandige PostNL-pakketautomaat
De Jumbo aan de Alkmaarse Johanna Naberstraat 51 is het eerste filiaal van de supermarktketen met een pakketautomaat van PostNL in de winkel. Sinds 15 november kunnen Alkmaarders in deze Jumbo via de pakketautomaat pakketten ontvangen en versturen.
Lees verder

Nederlander komt niet meteen in actie bij 5G
Slechts een klein deel van de Nederlanders is van plan om direct direct actie te ondernemen - bijvoorbeeld door aankoop van een 5G-geschikte smartphone - zodra 5G-netwerken actief worden.
Lees verder