maandag 25 november 2019

Made.com opent Insta-appartement in Amsterdam

Made.com opent Insta-appartement in Amsterdam
Boven de showroom van zijn winkel in Amsterdam opent designmeubelverkoper Made.com een - wat heet - Insta-appartement. Het idee is om meer van dit soort locaties te openen elders in Europa.
Lees verder

UvA en TomTom openen samen nieuw onderzoekslab voor autonoom rijden
UvA-hoogleraren Theo Gevers en Cees Snoek starten samen met het Nederlandse bedrijf TomTom (TOM2) een nieuw publiek-privaat onderzoekslab. In het nieuwe Atlas Lab gaan ze zich richten op de inzet van kunstmatige intelligentie (AI) voor het maken van zeer precieze en veilige high definition (HD) kaarten voor zelfrijdende auto's. Het lab wordt onderdeel van ICAI, het nationale Innovatie Centrum voor AI, op Amsterdam Science Park.
Lees verder

Montapacking verdubbelt capaciteit in Breda
Logistiek dienstverlener Montapacking verdubbelt zijn opslagcapaciteit in Breda naar bijna 26.000 vierkante meter. Het bedrijf startte begin 2018 in Breda met de huur van één unit van 6145 vierkante meter.
Lees verder

VR bedrijf The Park wil uitbreiden naar VS en Europa
Het Belgische bedrijf The Park gaat VR-hallen buiten België openen. Het bedrijf, dat deels eigendom is van kabelbedrijf Telenet, heeft extra kapitaal aangetrokken om de uitbreiding naar de EU en de VS te financieren.
Lees verder

TUI Nederland neemt onderdelen Thomas Cook over
TUI Nederland heeft een aantal domeinnamen en klantendatabases uit de boedel van het faillissement van Thomas Cook Nederland overgenomen. Een doorstart voor de reisorganisatie zit er dus niet meer in.
Lees verder

'Amazon gaat concurrentie aan met Google Stadia'
Amazon komt naar verluidt met een eigen streamingdienst voor games, oftewel een regelrechte concurrent van het een dezer dagen gelanceerde Google Stadia.
Lees verder

Infographic: cyberveiligheid bij bedrijven
Organisaties zien menselijke inschattingsfouten als grootste bedreiging voor hun cyberveiligheid. Dat blijkt uit onderzoek van KnowBe4 onder ruim 600 bedrijven wereldwijd.
Lees verder

Mathys van Abbe (Kinder): 'Weinigen zullen een app downloaden'
Hij zag onder meer bij de vluchtelingen op Lesbos hoe belangrijk het is om goede doelen organisaties te steunen. Dus bedacht serie-ondernemer Mathys van Abbe een digitaal donatieplatform. Na een soft launch gaat Kinder binnenkort live. "We willen op korte termijn internationaal opschalen."
Lees verder

ABN AMRO Digital Impact Fund (DIF) naar 100 miljoen euro
Het ABN AMRO Digital Impact Fund (DIF) heeft het beheerd vermogen verdubbeld van 50 miljoen naar 100 miljoen en gaat […]
Lees verder