donderdag 7 november 2019

Kansenseminar Life Sciences & Healthsector in het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland

Kansenseminar Life Sciences & Healthsector in het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden op het gebied van Life Sciences & Health (LSH) in het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland? Kom dan op 6 december naar het Kansenseminar Life Sciences & Health in Utrecht.

Lees verder

Seminar Biogas in Brazilië

Bent u werkzaam in de bio-energiesector? Bent u benieuwd naar ontwikkelingen op de Braziliaanse markt op het gebied van biogas en biogasopwaardering? Kom dan op 19 november naar de presentatie van de marktverkenning Market study biogas and biomethane in Brazil in Den Haag.

Lees verder

EZK-evenement: Partners in energie-uitdagingen 2020

Werkt u als ondernemer of gemeentehandhaver aan duurzame energiebesparende of -opwekkende warmte? Laat u dan in één middag bijpraten tijdens dit evenement. 

Lees verder

Energiebesparing schoolgebouwen is gezamenlijke verantwoordelijkheid
Beeld: Marieke Balk

Een Gebouw Beheer Systeem helpt schoolbestuur Stichting Proloog om zicht te houden op het energieverbruik van haar schoolgebouwen. Nieuwe gebouwen moeten het liefst volledig energieneutraal zijn. Bij die ambitie trekt Proloog samen op met de gemeente Leeuwarden.

Lees verder

Landbouwondernemers uit de Sahel zoeken samenwerking met Nederland

Wilt u samenwerken met landbouwondernemers in de Sahel? Dat kan. Graag zelfs, blijkt uit een bezoek van 80 geïnteresseerde ondernemers uit deze regio.

Lees verder