dinsdag 26 november 2019

Instagram test pop-upstore in Berlijn

Instagram test pop-upstore in Berlijn
Instagram beweegt zo sterk naar het e-commercedomein dat het niet bevreemdt dat het Amerikaanse bedrijf een pop-upstore met mode- en cosmetica-artikelen uitprobeert.
Lees verder

'T-Mobile verbiedt Huawei in kernnetwerk'
Deutsche Telekom wil volgens een mediabericht in Duitsland geen apparatuur in de kern van zijn 5G-netwerk van Huawei installeren. Tegen apparatuur op antennelocaties heeft het telecombedrijf geen bezwaar.
Lees verder

'Apple haalt Samsung in met 5G'
Apple kan Samsung inhalen op het gebied van 5G smartphones. Die verwachting heeft Strategy Analytics. Een opmerkelijke conclusie omdat Apple pas najaar 2020 met 5G toestellen komt, en Samsung al toestellen op de markt heeft.
Lees verder

Vijf maanden cel voor internetondernemer Michiel Frackers
Internetondernemer Michiel Frackers is veroordeeld tot tien maanden gevangenisstraf, waarvan vijf voorwaardelijk, wegens oplichting en witwassen.
Lees verder

Just Eat slaat bod Prosus af, kiest weer voor Takeaway
De directie van maaltijdbezorger Just Eat heeft het bod van investeerder Prosus formeel afgewezen. Het bestuur kiest unaniem voor het bod van Takeaway.com. Daarmee zou het toch al gaan fuseren.
Lees verder

Consumentenbond: wehkamp kampioen nepaanbiedingen
Een groot aantal webwinkels adverteert nog steeds met verzonnen aanbiedingen. Dat blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond. De veelal doorgestreepte 'van-prijs' werd door de winkels zelden gerekend.
Lees verder

Kieskeurig.nl: verkeer Black Friday +35%
Prijsvergelijker Kieskeurig.nl heeft het siteverkeer afgelopen weekend met 35 procent zien toenemen in de aanloop naar Black Friday. "We verwachten dat deze groei zich zal doorzetten deze week", zegt commercieel manager Kevin van Oosteren.
Lees verder

Radioplatform Radionomy verdwijnt door rechten
De toekomst van zeker 7000 online radiozenders is onzeker nu het Belgische platform Radionomy per 31 december stopt. Directe aanleiding […]
Lees verder

eBay verkoopt ticketdochter StubHub
eBay verkoopt zijn dochter StubHub voor 4,05 miljard dollar aan viagogo. Het ticketbedrijf stond al langer in de etalage.
Lees verder