maandag 25 november 2019

Innovatiemissie fotonica Taiwan

Innovatiemissie fotonica Taiwan

Bent u actief op het gebied van fotonica én heeft u interesse in de mogelijkheden voor samenwerking met Taiwan? Ga dan in maart 2020 mee met onze fotonica innovatiemissie naar Taiwan.

Het afgelopen jaar zijn diverse fotonica R&D samenwerkingsprojecten met Taiwanese partners opgestart, onder andere met behulp van Globalstars-subsidie. We presenterende voortgang in deze projecten. Ook verkennen we nieuwe (academische en industriële) samenwerkingskansen op het gebied van de fabricage van Integrated Photonics en/of Optical Sensing.

De innovatiemissie is vooral geschikt voor:

Lees verder

Informatiebijeenkomst EIA en MIA\Vamil

Wilt u weten hoe de Energie-investeringsaftrek (EIA) of de Milieu-investeringsaftrek (MIA\Vamil) kan bijdragen aan de verduurzaming van uw bedrijf of het bedrijf van uw klant? Kom dan op 16 januari 2020 naar de informatiebijeenkomst van RVO.nl.

Tijdens deze bijeenkomst maakt u kennis met de nieuwe mogelijkheden die de Milieulijst en de Energielijst bieden op het gebied van circulaire economie, duurzaam bouwen, landbouw, industrie en mobiliteit. Op de Milieulijst en de Energielijst staan de bedrijfsmiddelen die in aanmerking komen voor de EIA, MIA en Vamil.

Lees verder

European Industry & Energy Summit 2019

De industrie staat voor de uitdaging om snel te verduurzamen. Via RVO.nl biedt de overheid diverse financiële regelingen om bedrijven daarbij te ondersteunen. Wilt u meer weten over deze regelingen? Kom dan op 10 december naar de European Industry & Energy Summit in Amsterdam. Onze adviseurs staan voor u klaar!

Lees verder

Vraag nu subsidie Sanering varkenshouderijen aan

Bent u varkenshouder in het concentratiegebied Oost of Zuid? En wilt u stoppen met uw bedrijf? Vraag dan nu subsidie hiervoor aan.

Lees verder

Project Match2Work brengt bedrijven en studenten in contact

Ondernemerschap en ondernemendheid zijn belangrijke vaardigheden die jongeren het liefst al jong moeten leren. Maar vind daar nog maar eens een gaatje voor in het toch al bomvolle onderwijsprogramma van scholen. "Je hebt hiervoor de juiste materialen, mindset en netwerk nodig", weet oud-docent voor het voortgezet onderwijs, Sylvia Bakker.

Lees verder