donderdag 7 november 2019

Herstel voor internetreus Baidu

Herstel voor internetreus Baidu
Internetreus Baidu lijkt zich goed te herstellen na een dip eerder dit jaar. Weliswaar was er nog steeds een verlies van 892 miljoen dollar, maar de omzet steeg naar 3,9 miljard.
Lees verder

T-Mobile continueert groei in klantaantallen en omzet
T-Mobile Nederland sluit naar eigen zeggen opnieuw een zeer sterk financieel kwartaal af. De gecombineerde onderneming, ontstaan uit de fusie van T-Mobile en Tele2, noteert in alle segmenten klant- en omzetgroei.
Lees verder

'De radio wordt een hybride medium'
De honderd jaar oude radio is nog altijd springlevend, maar is wel aan het veranderen. On demand wordt steeds belangrijker, zo bleek gisteren tijdens het Hilversumse congres Forever Radio, De toekomst van de radio.
Lees verder

Solide kwartaal voor VodafoneZiggo
VodafoneZiggo kreeg er het afgelopen kwartaal 10.600 klanten bij voor vaste diensten, waarmee het totaal op 7,2 miljoen komt. De meeste groei zat hem in het aantal mobiele (postpaid)klanten, het aantal groeide met 82.300 tot 4,41 miljoen.
Lees verder

Sanoma verzorgt advertentieverkoop Huispedia
Sanoma gaat de advertentieverkoop verzorgen van Huispedia, uitgever van vtwonen en Eigen Huis en Interieur.
Lees verder

Devoteam groeit tot 182 miljoen euro
De Europees werkende Google Cloud-specialist Devoteam zag de omzet in het derde kwartaal met 17 procent groeien tot 182 miljoen euro.
Lees verder

Innovatieprogramma voor digitalisering maakbedrijven krijgt vervolg
Het innovatieprogramma SMITZH (Smart Manufacturing: Industriƫle Toepassing in Zuid-Holland) krijgt een vervolg. De provincie investeert 5,2 miljoen euro in de derde fase van het programma waarmee bedrijven worden geholpen hun productieproces te digitaliseren, automatiseren of te robotiseren.
Lees verder

HelloFresh: 2,6 miljoen actieve klanten
De bezorger van maaltijddozen HelloFresh sluit het derde kwartaal af met 2,6 miljoen klanten. Iets meer dan de helft van de handel vindt plaats in de VS.
Lees verder

Wehkamp verlengt contract met DHL
Wehkamp heeft de lopende overeenkomst met vervoerder DHL Parcel met drie jaar verlengd. In 1988, ruim dertig jaar geleden, tekenden het logistieke bedrijf en de online retailer hun eerste contract.
Lees verder