woensdag 6 november 2019

Handelsmissie naar Oekraïne voor Nederlandse zorgsector

Handelsmissie naar Oekraïne voor Nederlandse zorgsector

Levert u producten of diensten voor de gezondheidszorg? En heeft u interesse in de Oekraïense markt? Ga dan mee met de Nederlandse handelsmissie naar Oekraïne van 10 tot en met 13 februari in 2020.

Deze handelsmissie naar Oekraïne biedt uitstekende mogelijkheden om nieuwe zakenpartners te ontmoeten. En u komt meer te weten over de Oekraïense sector Life Sciences & Health.

Lees verder

Afgelast - Fruitproductie en sourcing uit Brazilië

Deze bijeenkomst is afgelast. Wellicht wordt deze bijeenkomst in februari 2020 alsnog georganiseerd.

Heeft u interesse in het afnemen van fruit uit Brazilië? Of biedt u duurzame productie-, verpakkings- of exporttechnologiën die interessant kunnen zijn voor de Braziliaanse markt? Kom dan op 12 november naar Den Haag voor een 'benen-op-tafel-sessie' over fruitproductie en sourcing uit Brazilië.

Deelnemers aan een verkennende missie eerder dit jaar in Minas Gerais, delen hun bevindingen met u. Zij bezochten daar producenten van onder andere bananen en Hass avocado's.

Lees verder

Voor duurzame rozen nemen we graag risico

Met zo min mogelijk energie en grondstoffen rozen van topkwaliteit kweken. Dat is de ambitie van rozenkwekerij Porta Nova. En om die ambitie te verwezenlijken ontwikkelt zij unieke technieken. De Energie-investeringsaftrek (EIA) maakt investeren in deze innovaties rendabel. "We steken onze nek uit, dus kunnen de steun goed gebruiken."

Lees verder

Wij willen vaker de Milieu-investeringsaftrek gebruiken

Sinaasappelschillen: ons afval zit er vol mee. Tot nog toe worden ze massaal verbrand, waarbij veel CO2 vrijkomt. Maar als het aan het bedrijf PeelPioneers ligt, krijgen de schillen voortaan een andere bestemming. "We zijn er in geslaagd om waardevolle grondstoffen uit de schillen te halen. Met dank aan de Milieu-investeringsaftrek."

Lees verder

Symposium: De industrie maakt het circulair!

Maak met uw bedrijf de transitie naar een circulaire keten. Ga in gesprek met experts, leer over de nieuwste ontwikkelingen bij collega-ondernemers en ontdek mogelijkheden om stappen te zetten naar een circulaire keten!

Lees verder