dinsdag 19 november 2019

‘Garantiefonds vliegtickets hard nodig voor reiziger’

'Garantiefonds vliegtickets hard nodig voor reiziger'
De ANVR, de Consumentenbond, ANWB en garantiefonds SGR willen een wettelijke bescherming voor consumenten tegen faillissement van luchtvaartmaatschappijen. Hiervoor dienen zij een voorstel in bij de politiek.
Lees verder

Thuiswinkel.org eist publiek online identificatiemiddel
Thuiswinkel.org stuurt samen met een aantal partners een brandbrief naar minister Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties met de eis om haast te maken met een algemeen bruikbaar publiek online identificatiemiddel.
Lees verder

Rocket Internet verdubbelt belang in Westwing
De Duitse bedrijvenbouwer Rocket Internet heeft zijn belang in online meubelplatform Westwing vergroot van elf naar 24 procent.
Lees verder

HTM steekt websites in het nieuw
Het OV-bedrijf van Den Haag HTM steekt zijn digitale kanalen in het nieuw en roept daar de hulp van Redkiwi voor in.
Lees verder

Al het duurzame vervoer in één app met Hely
PON en NS gaan onder de naam Hely samenwerken om duurzaam vervoer - zoals elektrische deelauto's, scooters en bakfietsen - sneller en op meer locaties beschikbaar te maken met behulp van één app.
Lees verder

ING: Datagroei verdubbelt stroomvraag
In 2030 zijn de wereldwijde digitale datastromen naar verwachting meer dan 20 keer zo groot als die in 2018. Door die snelle groei van data verdubbelt de stroom die daarvoor wereldwijd nodig is en komt in 2030 uit op 5 procent van het wereldwijde elektriciteitsgebruik. Dit blijkt uit onderzoek van het ING Economisch Bureau.
Lees verder

AO.com trekt zich terug uit Nederland
Vier jaar probeerde de Engelse online wit- en bruingoedwinkel AO.com voet aan de grond te krijgen in Nederland. Vandaag klinkt het besluit om zich voor eind 2019 uit deze markt terug te trekken en enkel op Duitsland en het VK te richten.
Lees verder

Dreamforce: Salesforce sluit vrede met Microsoft, nieuwe iOS apps
Microsoft en Salesforce bewegen zich allebei op de markt voor relatiebeheer, maar hebben vrede gesloten getuige een nieuwe samenwerking op het gebied van de cloud.
Lees verder

Kirsten Andres nieuwe voorzitter/directeur van NIMA
Kirsten Andres wordt per 1 februari de nieuwe voorzitter/directeur van NIMA, beroepsvereniging voor professionals voor marketing, communicatie en sales.
Lees verder