vrijdag 29 november 2019

Future & green mobility-missie naar Baden-Württemberg

Future & green mobility-missie naar Baden-Württemberg

Bent u op zoek naar nieuwe inzichten in de mobiliteitsontwikkelingen in Duitsland en wilt u horen waar de uitdagingen liggen? Wilt u ook mogelijke partners en klanten uit de Duitse mobiliteitssector ontmoeten? Ga dan van 10 tot en met 13 februari mee met de Future & green mobility-missie naar Baden-Württemberg.

Lees verder

Masterclass energietransitie in de industrie - 21 januari

Bent u op zoek naar inzichten over kansen en (on)mogelijkheden om de industrie te verduurzamen in het oog van het Klimaatakkoord? Kom dan naar de masterclass 'Energietransitie in de industrie'. Deze 5-daagse masterclass start op 21 januari en eindigt op 3 maart 2020.

Het Klimaatakkoord en de bijbehorende regelgeving rond CO2-emissiereductie hebben invloed op de verduurzaming van de industrie. In deze masterclass krijgt u inzicht in de technische en economische mogelijkheden, randvoorwaarden, beleid en strategievorming voor CO2-besparing in de industrie.

Lees verder

DSD maakt meer biogas met suikerbieten

Ethanol winnen uit suikerbieten is niet nieuw. Tenzij je het rechtstreeks uit de bieten haalt. Dutch Sustainable Development (DSD) bewijst dat het op die manier meer bioethanol en biogas kan maken. Voor de ontwikkeling van dit innovatieve concept gebruikte DSD onder meer de subsidieregeling Demonstratie Energie- en Klimaatinnovatie (DEI+).

Lees verder

7 projecten O2LAB programma gaan van start
 O2LAB thumb

Het O2LAB programma van de Rijksdienst van Ondernemend Nederland (RVO.nl) koos uit 26 projectvoorstellen 7 projecten die dit jaar nog van start gaan om ondernemerschapsonderwijs te versterken en best pra

Lees verder

Nieuw belastingvoordeel voor huurwoningen vanaf 2 januari

Investeert u in sociale huurwoningen? Bijvoorbeeld door het bouwen van nieuwe en/of tijdelijke woningen? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor de Regeling Vermindering Verhuurderheffing (RVV).

Lees verder