maandag 25 november 2019

"Failliet gaan: Ik kan het iedereen aanraden"

"Failliet gaan: Ik kan het iedereen aanraden"
Duncan Stutterheim (48) richtte in 1992 ID&T op en veroverde de wereld met feesten als Thunderdome en Sensation. Toen hij ID&T zes jaar geleden verkocht, lastte hij een periode van twee jaar rust in. Het roer ging daarna radicaal om.
Lees verder

Op zakenreis naar India. Vraag online je visum aan
Reis jij binnenkort voor de zaak naar India? Dan heb je een visum nodig. Geen zorgen, aanvragen is niet moeilijk, maar er zijn wel een paar dingen die je moet weten. Want wie zijn papieren niet op orde heeft, kan geweigerd worden bij het boarden of bij aankomst in India.
Lees verder

Generatie Z
Generatie Z (geboren tussen 1995 en 2012) zet haar eerste schreden op de werkvloer. Waar de voorspellingen over deze generatie voorheen nog werden weggewuifd, zien ondernemers nu dat ze aan invloed wint. Zowel in de rol van consument als in die van werknemer of zelfstandig ondernemer.
Lees verder

"De koningin slurpte als een everzwijn"
Bekende Nederlander en 'wijnslurper' Ilja Gort is even publiek bezit als hij tijdens de Promotiedagen een lezing houdt in Groningen. Met zijn optredens wil Gort graag laten zien hoe je mensen aan je product kan binden die daar gevoelig voor zijn. "Iemand zei dat je als wijnboer miljonair kon worden en ik dacht: Die snapt het."
Lees verder

"Liever samenwerken, dan prijsvechten"
De een werkt met eerlijk goud, de ander gaat lasergraveren. Twee Amsterdamse edelsmeden bundelen hun krachten en vinden samen nieuwe klanten.
Lees verder

Albeka gaat zich meer inzetten op MVO en circulair ondernemen
Kantoorinrichter Albeka gaat zich de komende tijd nog meer inzetten op MVO. Het bedrijf heeft het zogenoemde maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan en gaat daarom nog meer bedrijfsactiviteiten inzetten om haar steentje bij te dragen aan mens en milieu.
Lees verder