vrijdag 29 november 2019

Emerce Engage: ‘Mens eerst, techniek tweedst’

Emerce Engage: 'Mens eerst, techniek tweedst'
Handig, al die technologie om klanten te kunnen contacteren, maar leidt dat tot inniger connecties of zelfs 'klantrelaties'? Presentaties op Emerce Engage verraden dat het lastig blijkt de mens aan de andere kant van de lijn te raken.
Lees verder

Vloggers vrezen nieuwe regels rond privacy kinderen
In de Nederlandse YouTube-gemeenschap onrust ontstaan over veranderingen die in januari door het videoplatform worden doorgevoerd. Dat blijkt uit gesprekken die de NOS deze week met vloggers heeft gevoerd.
Lees verder

Productvergelijkers: 'Europa, doe iets tegen Google'
De directeuren en eigenaren van 41 Europese productvergelijkers roepen de Europese Commissie op iets te doen tegen de aanhoudende dominantie van Google Shopping. In hun ogen blijft er sprake van machtsmisbruik.
Lees verder

3,5 miljoen euro voor verduurzaming bezorgdienst Trunkrs
Bezorgdienst Trunkrs start met de verduurzaming van de pakketbezorging aan huis. Het bedrijf heeft hiervoor een investering van 3,5 miljoen euro ontvangen van AKEF en bestaande aandeelhouders, waaronder Ponooc.
Lees verder

'Vrouwen 35-44 jaar grootste shoppers Black Friday'
In de uren die koopjesfestijn Black Friday in Nederland nu gaande is, zijn het vrouwen tussen de 35 en 44 jaar die hun slag het meest slaan. Het verkeer aan webwinkels ligt vandaag veertig procent hoger van in 2018, aldus cijfers van Beslist.nl.
Lees verder

.org-domeinen mogelijk duurder na verkoop
De kosten voor een .org-domeinnaam gaan vermoedelijk omhoog nu het domein niet langer wordt beheerd door het Public Internet Registry (PIR), een dochter van een nonprofitorganisatie Internet Society (ISOC), maar in handen is gekomen van investeerder Ethos Capital.
Lees verder

Emerce Engage 2019: de foto's
Gisteren vond in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam Emerce Engage plaats, het jaarlijkse event over klantcontact, -ervaring en -interactie. Vandaag de foto's.
Lees verder

Ontwikkelaar TikTok weekt zich los van China
ByteDance, het bedrijf achter de social app TikTok, probeert zich volgens Reuters los te weken van zijn Chinese roots.
Lees verder

M2mobi bouwt nieuwe app Hong Kong International Airport
De Amsterdamse app-ontwikkelaar M2Mobi haalt weer een grote luchthaven binnen als klant. Het gaat de mobiele app van Hong Kong […]
Lees verder