donderdag 28 november 2019

Economische missie Israël en Palestijnse Gebieden met minister Kaag

Economische missie Israël en Palestijnse Gebieden met minister Kaag

Wilt u zakendoen in Israël en/of de Palestijnse Gebieden, samenwerken met kennisinstellingen, of heeft u al jaren een zakelijke relatie met lokale partners en blijft u graag met hen in contact? En heeft u in het bijzonder zakelijke ambities in Israël op het gebied van HTSM of circulaire innovaties, of in de Palestijnse Gebieden binnen de landbouw- of ICT-sector? Ga dan van 3 tot en met 6 februari mee met deze missie onder leiding van minister Sigrid Kaag voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.

De zakelijk missieleider is Hans de Boer, voorzitter van VNO-NCW.

Lees verder

Save the date: agritech-handelsmissie naar Japan

Werkt u in de agritech-sector? En wilt u samenwerken met Japanse bedrijven of investeerders in de voedselindustrie? Ga mee met de Nederlandse handelsmissie naar Japan van 1 tot en met 5 juni 2020.

Het doel van de handelsmissie in Japan is het tot stand brengen van technologische innovatie, expertise-ontwikkeling en samenwerking.

Lees verder

Deelnemers energieconvenanten liggen op koers

In 2018 namen 1.045 Nederlandse bedrijven deel aan de 2 energieconvenanten.

Lees verder

Marktconsultatie circulair bouwen van viaducten en bruggen

Heeft uw onderneming kennis en ideeën over het circulair bouwen van viaducten en bruggen? Of wilt u in de toekomst meer circulaire oplossingen aanbieden? Kom dan naar de marktconsultatie met als onderwerp 'Bouwen aan viaducten zonder te slopen: minder CO2-uitstoot en materiaalgebruik bij de aanleg en vervanging van viaducten'.

Lees verder

De wereld veroveren met lokale kruiden

Wereldwijd lokaal voedsel toegankelijk maken voor stedelingen. Dat is de ambitie van Hrbs. Oprichters Nina Sickenga, Tessa Duste en Philip van Traa veroverden de Nederlandse markt al met hun servicemodel voor verse kruiden, gewassen en kiemgroenten. Nu heeft Hrbs zijn zinnen gezet op het buitenland. Om precies te zijn: Denemarken en IJsland.

Lees verder