dinsdag 12 november 2019

Duurzame bestemming voor sinaasappelschillen

Duurzame bestemming voor sinaasappelschillen

Sinaasappelschillen: ons afval zit er vol mee. Tot nog toe worden ze massaal verbrand, waarbij veel CO2 vrijkomt. Maar als het aan het bedrijf PeelPioneers ligt, krijgen de schillen voortaan een andere bestemming. "We zijn erin geslaagd om waardevolle grondstoffen uit de schillen te halen. Met dank aan de Milieu-investeringsaftrek."

Lees verder

Holland High Tech Paviljoenen op Hannover Messe

Wilt u de Duitse markt betreden of bestaande contacten uitbreiden? Heeft u al jaren een handelsrelatie met Duitsland en blijft u graag in contact met uw klanten? Of wilt u uw netwerk in de High Tech Systems and Materials (HTSM)-sector uitbreiden? Neem dan van 20 tot en met 24 april 2020 deel aan een Holland High Tech Paviljoen op de Hannover Messe.

Lees verder

Ontdek nieuwe markten met landenzoeker in vernieuwde NL exporteert app

De NL exporteert app heeft een grote update gekregen. De nieuwe versie heeft onder meer een volledig nieuwe vormgeving en een landenzoeker.

Lees verder

Via NBSO kwamen we in China in contact met potentiële klanten

Samen met zijn compagnon zette Jean-Paul Schmitz iets nieuws op in Shanghai. Met hun kennis van e-commerce vermarkten ze met het bureau AsiaAssist westerse producten in China. Maar de contacten offline zijn minstens zo belangrijk om überhaupt zaken te doen. Het netwerk van de Netherlands Business Support Offices (NBSO) helpt om nieuwe contacten te leggen.

Lees verder

Kansenseminar Fashion tech en duurzaam textiel in Frankrijk

Bent u een innovator op het gebied van fashion tech of duurzaam textiel? En heeft u de ambitie om in Frankrijk zaken of onderzoek te doen? Kom dan op 12 december in Utrecht naar het kansenseminar over innovaties in de modesector.

Parijs is de stad van de mode en staat bekend om zijn grote modehuizen, zijn uitzonderlijke stijl en als fashion hub. Lille en Lyon hebben een lange traditie van textielproductie.

Lees verder