woensdag 20 november 2019

Disney+ gaat volgend jaar oude Simpsons-afleveringen in 4:3 tonen

Disney+ gaat volgend jaar oude Simpsons-afleveringen in 4:3 tonen
De Disney+ streamingdienst is nu ruim een week in de lucht, maar kreeg nogal wat kritiek te verduren. Een van de grootste kritiekpunten is dat de populaire tekenfilmserie, The Simpsons, gecropped werd getoond. Disney heeft deze beslissing afgelopen weekend verdedigd, maar gaat het probleem toch oplossen.
Lees verder

Microsoft en Apple strijden samen tegen Google's Chromebook
De populariteit van laptops met Google's besturingssysteem, Chrome OS, groeit gestaag, maar blijkbaar snel genoeg voor Apple en Microsoft om zich ermee te bemoeien. Het bedrijf uit Cupertino bemoeide zich vorige week al met Chromebooks en het bedrijf uit Redmond doet sinds kort mee.
Lees verder

Zo weet je of je internetverbinding goed genoeg is voor Google Stadia
Google Stadia is vandaag officieel uitgekomen en gebruikers kunnen er direct mee aan de slag. Deze nieuwe streamingdienst geeft je de mogelijkheid games te streamen zonder dat je daar een spelcomputer voor nodig hebt. Het enige dat telt is een goede internetverbinding en wij vertellen je hoe je dat op de beste manier kan testen.
Lees verder

Bill Gates is weer de rijkste man op aarde
Bill Gates is jarenlang de rijkste man ter wereld geweest, totdat Jeff Bezos, van Amazon 'm in 2018 van die titel beroofde, maar Gates is terug en staat weer op nummer 1. Niet alleen omdat de ex-Microsoft-topman opeens meer geld binnenharkte, maar omdat Bezos veel heeft verloren.
Lees verder

IBM, Microsoft en de Linux Foundation strijden tegen patenttrollen
De populariteit van Linux heeft door de jaren heen genoeg patenttrollen aangespoord om bedrijven die met/aan het systeem werken aan te klagen. Microsoft was daar, indirect, ook eentje van, maar nu zijn de rollen omgedraaid. Microsoft heeft de handen ineen geslagen met IBM en de Linux Foundation om de trollen aan te pakken.
Lees verder

Zo herstel je gewiste bestanden op Android
In de loop der tijd verzamel je veel belangrijke informatie op je smartphone. Wat doe je als het apparaat het dan opeens begeeft of als je per ongeluk iets belangrijks verwijdert? We laten je zien hoe je zo'n noodgeval oplost.
Lees verder

Nieuwste versie Kodi zal niet met alle plug-ins werken
De eerste nightly build van Kodi 19 is afgelopen nacht uitgebracht en heeft de codenaam Matrix meegekregen. Deze nieuwe versie heeft echter een grote verandering onder de motorkap die bepaalde plug-ins en add-ons kunnen "breken".
Lees verder