maandag 18 november 2019

DHL Express investeert ruim 11 miljoen euro in Zwols Service Center voor Noordoost-Nederland

DHL Express investeert ruim 11 miljoen euro in Zwols Service Center voor Noordoost-Nederland
DHL Express heeft vrijdag op bedrijventerrein Hessenpoort in Zwolle een nieuw Service Center geopend voor internationale expreszendingen. Met de bouw is een investering gemoeid van ruim 11 miljoen euro. Het is de eerste vestiging waar een deel van de loods speciaal is ingericht om containers te laden voor City Hubs. Deze City Hubs, onder meer gevestigd in Groningen en Leeuwarden, fungeren als satelliet om zendingen vervolgens onder meer per fiets af te leveren.
Lees verder

Inschrijving DDMA Customer Data Award 2020 geopend
Vanaf nu is het mogelijk om een case in te zenden voor de DDMA Customer Data Award 2020. Organisaties die het managen van klantgegevens op operationeel, tactisch en strategisch niveau het meest succesvol weten toe te passen en van data iets moois weten te maken, maken kans op de onderscheiding, die voor de 14e keer wordt uitgereikt.
Lees verder

'WeWork schrapt een derde van alle banen'
De exploitant van kantoorruimte WeWorkd, die ook veel start-ups huisvest, moet mogelijk meer dan een derde van zijn werknemers ontslaan om financieel in evenwicht te komen.
Lees verder

Telenet dient klacht in over samenwerking Proximus en Orange
De Belgische kabelaar Telenet heeft een klacht ingediend tegen een samenwerking van Proximus en Orange op het gebied van 5G netwerken.
Lees verder

Microsoft stopt met Cortana op iOS en Android buiten VS
De mobiele app voor spraakhulp Cortana voor zowel iOS als Android wordt na 31 januari niet langer ondersteund door Microsoft. Dit geldt in elk geval voor het Verenigd Koninkrijk, Canada en Australië.
Lees verder

Gratis veilige wifi op meer dan 50 plekken in Amsterdam
Sinds vrijdag 15 november 2019 biedt de stad Amsterdam op vijftig locaties veilige wifi in de openbare ruimte. Vanaf begin 2020 zijn er meer dan 200 locaties waar zogeheten publicroam wordt geboden.
Lees verder

Digital Trust Center helpt ondernemers met Basisscan Cyberweerbaarheid
Het Digital Trust Center (DTC) lanceert haar Basisscan Cyberweerbaarheid. Hiermee kunnen ondernemers zelf op een laagdrempelige manier in korte tijd hun digitale veiligheid doorlichten en verbeteren. Een op de vijf bedrijven heeft jaarlijks te maken met een cyberincident dat leidt tot bijvoorbeeld diefstal van data zoals klantgegevens of zelfs financiële schade.
Lees verder

Minister verlaagt financiële verwachtingen STER
Minister Arie Slob van Onderwijs en Media verlaagt de financiële verwachtingen voor tv-exploitant STER voor 2020.
Lees verder

'Maker van TikTok bouwt aan Spotify-kloon'
Het Chinese bedrijf Bytedance is in gesprek met de grote platenmaatschappijen van de wereld over licenties voor een eigen muziekdienst met abonnementen.
Lees verder