woensdag 20 november 2019

D66 wil indringende datamacht van bedrijven en overheden beperken

D66 wil indringende datamacht van bedrijven en overheden beperken
D66 wil de indringende datamacht van bedrijven en overheden beperken. Dat is cruciaal om onze democratie, onze rechtstaat en onze […]
Lees verder

Een derde CMO's in-houset digitale reclame
Ongeveer een op de drie CMO's uit een IAB-onderzoek besteedt digitale reclamepraktijken niet meer uit bij specialistische bureaus. Ze willen zelf meer grip op de materie hebben.
Lees verder

Veendam/A7Logistics start proef met driewieler-bezorgfiets
Veendam/A7Logistics is een proef gestart met het emissievrij bezorgen van pakketten in de binnenstad van Groningen met de Rytle, een stabiele driewieler-bezorgfiets waarbij de bestuurder droog onder een overkapping zit.
Lees verder

Aalst krijgt eerste Belgisch datacenter met Tier 3-certificaat
De Belgische stad Aalst krijgt een eerste Belgische datacenter met een Tier 3-certificaat. Datacenterspecialist LCL investeert 15,5 miljoen euro in het nieuwe rekencentrum.
Lees verder

UXlab Groningen derde Happy Labs onderzoekslocatie
Happy Labs gaat een nieuw UX lab aanbieden in Groningen, krap twee jaar geleden nadat Happy Labs van start ging in het centrum van Amsterdam.
Lees verder

20 miljoen actieve gebruikers voor Microsoft Teams
Collaboratieplatform Microsoft Teams heeft inmiddels 20 miljoen dagelijkse actieve gebruikers, een groei van 50 procent in slechts vier maanden. De belangrijkste rivaal Slack blijft daarmee ver achter.
Lees verder

Joachim Goyvaerts nieuwe Benelux-baas PayPal
De Vlaming Joachim Goyvaerts is het nieuwe hoofd van PayPal voor de Benelux en Ierland.
Lees verder

E-Village zoekt groei buiten Nederland
Softwareontwikkelaar en e-mailmarketingbureau e-Village is zijn activiteiten buiten Nederland aan het uitbreiden. Met support van de nieuwe eigenaar TeamITG heeft het een eigen Europees team opgezet. Eerste stop: Duitsland.
Lees verder

DHL opent mega warehouse in Bochum
Honderd kilometer van de grens bij Venlo opent Deutsche Post DHL Group een van zijn grootste verdeelcentra voor pakketjes in Duitsland.
Lees verder