vrijdag 1 november 2019

Cognizant stopt met Facebook-moderatie

Cognizant stopt met Facebook-moderatie
IT-bedrijf Cognizant trekt duizenden medewerkers terug van het vaak gruwelijke moderatiewerk dat zij voor Facebook verrichten.
Lees verder

Belg heeft 5,8 gemiddeld accessoires voor de smartphone
De gemiddelde Belg heeft 5,8 accessoires voor de smartphone. Iets minder dan een kwart heeft een wearable, in 2016 lag dat nog op acht procent. In praktijk gaat het vooral om smartwatches of fitness trackers, zo blijkt uit onderzoek van Deloitte.
Lees verder

Nieuwe ISP Xs4all-fans komt met investeringsaanbod
Aanstaande dinsdag 5 november start de crowdfundingsactie waarmee sympathisanten van Xs4all een nieuwe internetprovider helpen financieren. Op die dag zal ook de naam van de ISP bekend worden gemaakt en kunnen belangstellenden al lid worden.
Lees verder

Nathalie Harari krijgt leiding over nieuw label Fremantle Nederland
Nathalie Harari gaat per 1 januari aan de slag voor Fremantle Nederland. Zij zal leiding gaan geven aan een nieuw op te richten label dat zich voornamelijk zal gaan focussen op het ontwikkelen en produceren van Factual Entertainment, Reality en VOD content.
Lees verder

Investeerder koopt contentmarketingbureau MPG
Bedrijvenbouwer Globitas neemt samen met het management contentmarketingbureau MPG. over. Het bureau was onderdeel van het inmiddels failliete Roto Smeets Groep.
Lees verder

Kabelaar Delta verhoogt uploadsnelheid
De Zeeuwse kabelaar DELTA verhoogt de maximale uploadsnelheid van internet via de kabel naar 100 Mbps. Tot nu toe was dat 40 Mbps.
Lees verder

Verlies Pinterest neemt sterk toe
Pinterest realiseerde in het derde kwartaal 47 procent meer omzet, maar de verliezen zijn aanzienlijk. Het prikbord verloor 125 miljoen dollar op een omzet van 280 miljoen. Vorig jaar ging het nog om 18 miljoen. Het gecorrigeerde bedrijfsresultaat bedroeg een magere 4 miljoen.
Lees verder

'Aansluiting op marketplace: tientallen procenten meer omzet'
Webwinkels die hun bereik uitbreiden met aansluitingen op marktplaatsen als Bol.com, Wish.nl en Amazon zien hun omzet makkelijk met tientallen procenten toenemen.
Lees verder

Universiteit Twente verbetert prestaties van eSporters
De eDivisie en de Universiteit Twente (UT) wil de prestaties van eSporters verbeteren. eSporters van Feyenoord en Heracles Almelo, die het vanaf 11 november tegen de overige eredivisieclubs opnemen in de EA SPORTS FIFA 20-competitie eDivisie, nemen deel aan de eerste proef.
Lees verder