donderdag 28 november 2019

Civiele rechtszaak Lernout & Hauspie begint in Gent

Civiele rechtszaak Lernout & Hauspie begint in Gent
Volgende maand begint in Gent het burgelijk proces tegen het legendarische spraaktechnologiebedrijf Lernout & Hauspie. Dan moeten schadevergoedingen voor beleggers worden bepaald.
Lees verder

ProRail test drones en kunstmatige intelligentie
ProRail onderzoekt hoe drones ingezet kunnen worden om het beheer van railinfrastructuur veiliger en goedkoper te maken. Bij de spoorbrug […]
Lees verder

Picnic start gerobotiseerd fulfillment center in Utrrecht
Picnic gaat in Utrecht een volledig gerobotiseerd fulfillment center bouwen, waarvoor het bedrijf 250 miljoen euro aan financiering opgehaald.
Lees verder

Twitter gaat inactieve accounts verwijderen
Twitter gaat voor 11 december alle inactieve accounts wissen. Twitter accounts die langer dan zes maanden niet gebruikt zijn worden verwijderd.
Lees verder

'5G-abonnementen naar 2,6 miljard eind 2025'
5G zal 65 procent van de wereldbevolking dekken tegen het einde van 2025 en 45 procent van het wereldwijde mobiele dataverkeer afhandelen, zo is de verwachting van telecombedrijf Ericsson.
Lees verder

Zilveren Kruis kiest Storm Digital voor marketing
Storm Digital, onderdeel van Accenture Interactive, gaat de digitale marketing activiteiten van Zilveren Kruis verzorgen. Het gaat om een breed […]
Lees verder

Merkle Nederland lanceert marketplaces hub
Merkle Nederland lanceert, mede met het oog op de komst van Amazon.nl, een marketplaces-hub. Naast de technische integratie helpt Merkle retailers en merken bij het volledige accountmanagement, het verkrijgen van data zicht en de plaatsing van advertenties op marktplaatsen zoals Amazon en bol.com.
Lees verder

Bonden wijzen reorganisatie Proximus af
Het herstructureringsplan van het Belgische telecombedrijf Proximus is door de bonden afgewezen. De christelijke en socialistische vakbonden hebben vanochtend actie gevoerd aan de Proximus-torens in het Brusselse Noordkwartier.
Lees verder

'1 miljoen gebruikers van TikTok in Nederland'
Social media app TikTok heeft in Nederland op dit moment ruim 1 miljoen gebruikers. TikTok heeft alleen al 830.000 gebruikers binnen de leeftijdsgroep 6 t/m 18 jaar, zo blijkt uit een grootschalig onderzoek van Multiscope onder 1911 Nederlanders.
Lees verder