dinsdag 5 november 2019

Chrome Edge browser verschijnt in januari

Chrome Edge browser verschijnt in januari
De Chrome Edge browser van Microsoft wordt 15 januari officieel gelanceerd voor Windows en macOS. De zogeheten release candidate is vandaag verschenen, inclusief nieuw logo.
Lees verder

Verlies Uber naar 1,1 miljard dollar
Het aandeel Uber daalde vanavond met zes procent nadat het bedrijf een nettoverlies van 1,1 miljard dollar rapporteerde over het derde kwartaal. Een jaar geleden was dat nog 986 miljoen. Een deel daarvan (401 miljoen) komt voor rekening van aandelencompensaties.
Lees verder

Bijna 1 miljoen euro opgehaald voor alternatief XS4ALL
Een nieuwe internetaanbieder met dezelfde waarden als XS4ALL heeft via crowdfunding al bijna 1 miljoen euro opgehaald. De teller stond vanochtend op 986.000 euro.
Lees verder

Chatbot Wout van politie krijgt 80 meldingen cybercrime
De virtuele agent Wout van de politie heeft in de eerste maand van een landelijke proef tachtig meldingen van cybercrime ontvangen. Het gaat om meldingen van helpdeskfraude en ransomware (gijzelsoftware).
Lees verder

Vandaag vonnis gewezen in zaak Dutch Filmworks versus Ziggo
Het gerechtshof in Arnhem bepaalt vandaag of kabelbedrijf Ziggo de gegevens van illegale downloaders moet doorgeven aan distributeur Dutch Filmworks. Het vonnis was eerder uitgesteld.
Lees verder

Emerce Performance: 'Display advertising te ingewikkeld geworden'
"Het ecosysteem rondom display advertising is een aaneenschakeling geworden van allemaal losse schakels. Dit leidt tot inefficiency", stelt Willem Waardenburg van Pink Marketing. Op Emerce Performance vertelt hij hoe het efficiƫnter kan.
Lees verder

Arnhemse Coolblue gaat vrijdag open
In het centrum van Arnhem gaat vrijdag de eerste Gelderse vestiging open van Coolblue. Het gaat om een pand in de Roggestraat waar eerst de ANWB was gevestigd.
Lees verder

E-commercebranche zet zich schrap voor decemberdrukte
Webwinkels, vervoerders en Thuiswinkel.org beginnen een actie om de Nederlandse consument tijdig de decemberboodschappen te laten doen. Doen ze dat niet dan dreigt een logistieke chaos.
Lees verder

Rabo rolt Apple Pay uit
Rabobank rolt vandaag Apple Pay uit, waarmee Nederlandse Rabobankklanten makkelijk mobiel kunnen betalen. Rabobank zegt de eerste bank te zijn die de betaaldienst lanceert voor zpp'ers met een zakelijke rekening.
Lees verder