maandag 11 november 2019

‘bol.com opent webwinkel voor kleding en modeartikelen’

'bol.com opent webwinkel voor kleding en modeartikelen'
bol.com zou vanaf begin 2020 ook kleding en mode-artikelen gaan verkopen via zijn platform, de enige grote productgroep waarin het tot nu toe niet voorziet. Volgens het FD lopen er gesprekken met verscheidene grote merken.
Lees verder

Browser Firefox is 15 jaar oud
Firefox is 15 jaar oud. De eerste versie van de browser verscheen op 9 november 2004. Hoewel slechts 4 tot 5 procent van de websurfers Firefox gebruikt, is de browser niet meer weg te denken.
Lees verder

NU.nl neemt fotopersbureau Bruno Press over
NU.nl neemt fotopersbureau Bruno Press over. Samen met Pro Shots, waar NU.nl sinds maart 2019 een meerderheidsbelang in heeft, versterkt dit volgens uitgeverij Sanoma de 'onafhankelijke positie van NU.nl'.
Lees verder

'Opvolger' XS4ALL heet Freedom Internet
De nieuwe internetprovider die qua DNA voortkomt uit XS4ALL, ontstaan uit publiek support en crowdfunding, gaat Freedom Internet heten. Belangstellenden kunnen vanaf vandaag lid worden.
Lees verder

Takeaway.com rekent extra toeslag bezorging Scoober
De eigen bezorgdienst van Takeaway.com, Scoober, wordt zo intensief gebruikt door restaurants dat er een extra toeslag wordt gevraagd per 1 januari 2020.
Lees verder

Disney Plus vanaf maart in grote delen van Europa
Disney Plus, komende week officieel van start in Nederland en Noord Amerika, zal vanaf maart 2020 ook een groot deel van Europa beschikbaar zijn.
Lees verder

Arjen Bultje naar Wolfpack
Arjen Bultje is per november als managing director begonnen bij Wolfpack Agency, een bureau dat zich beweegt onder enterprise webshops met een zelfontwikkeld omnichannel retailplatform.
Lees verder

BP introduceert 'on-demand' bezorgdienst BP2you
BP heeft haar eerste proef met een lokale 'on-demand' bezorgdienst in Nederland geïntroduceerd. BP2you start voor een proefperiode van zes maanden in Utrecht. Klanten krijgen dan de mogelijkheid om eten en drinken te bestellen en vanuit hun lokale BP tankstation op een locatie naar keuze te laten bezorgen.
Lees verder

Uitstel van betaling voor IT bemiddelaar Dynasource
Het Amsterdamse Dynasource, dat zich graag profileerde als de Airbnb van de automatiseringssector, heeft uitstel van betaling moeten aanvragen. Er is te weinig geld opgehaald, waardoor de bestaande aandeelhouders niet verder willen, vertelt directeur Marc Duijndam aan RTLZ.
Lees verder