zaterdag 9 november 2019

Black Friday-gekte barst nu al los

Black Friday-gekte barst nu al los
Vroeger was Black Friday vooral een dag in Amerika waarop mensen over elkaar heen tuimelden om de mooiste aanbiedingen te scoren. Tegenwoordig lijkt het een heel evenement te worden dat weken duurt. Winkels beginnen steeds eerder met stunten en consumenten bedenken hele strategie├źn om de mooiste deals binnen te slepen. Dit jaar helpen we je een handje en vertellen je alle ins en outs over deze periode.
Lees verder

Google stuurt Pixel 1 alweer met pensioen
Het lijkt nog helemaal niet zo lang geleden, maar Google's eerste Pixel is alweer drie jaar geleden uitgekomen. "Tijd voor een nieuwe smartphone" moet Google gedacht hebben. Het bedrijf stuurt smartphone dit jaar alweer met pensioen.
Lees verder

Zo maak je screenshots in Snapchat zonder dat de ander het weet
Als iemand je via snapchat een leuke, grappige foto of video stuurt die je zo leuk vindt dat je die wilt bewaren op je telefoon en je doet dat ook daadwerkelijk, dan zal de zender dat altijd te weten komen, maar er zijn trucs om daaromheen te werken en wij vertellen je hoe.
Lees verder

Nieuw updatebeleid Chrome OS is een goed begin
Google rekt de ondersteuningstermijn van een heleboel Chromebooks op en zorgt ervoor dat informatie daarover voortaan te vinden is in de instellingen in plaats van enkel in een document online. Dat is al beter, maar gaat nog niet ver genoeg.
Lees verder

Verander elke smartphone, ook je iPhone, in een laptop
De convergentie-droom is nog steeds niet dood en het aantal bedrijven dat met hardwarematige oplossingen op de proppen komt, blijft maar stijgen. Allemaal beloven ze hetzelfde: verander je smartphone in een laptop (of desktop), dit geldt echter vooral voor toestellen die deze functie al standaard ondersteunen. Het bedrijf achter de PhoneBook belooft echter met smartphones te werken die geen desktop-ondersteuning hebben, zelfs de iPhone.
Lees verder

Webwereld trakteert: Win een Kingston KC600 SSD
Hoera, onze nieuwe website is live! Om dit heugelijke feit te vieren geven wij de komende weken in samenwerking met verschillende fabrikanten toffe hardware weg en vandaag is dat KC600 SSD.
Lees verder

Zo controleer je de temperatuur van je grafische kaart
Als het belangrijk is dat je apparatuur niet te heet wordt - gedurende een hittegolf of wanneer je aan het overklokken slaat - is het belangrijk om de temperatuur van de GPU te monitoren. Windows biedt daar geen directe optie voor.
Lees verder

Zo haal je meer uit je Gmail inbox met labels
Gmail-labels kunnen je geheime wapen zijn tegen inbox chaos. Wij laten je zien hoe je er het maximale mee uit je inbox kan halen.
Lees verder