zaterdag 2 november 2019

Arme kinderen zitten vaker achter scherm dan rijke kinderen

Arme kinderen zitten vaker achter scherm dan rijke kinderen
Kinderen uit Amerikaanse gezinnen die minder dan 35.000 dollar per jaar verdienen zitten gemiddeld twee uur langer achter een scherm dan kinderen uit gezinnen die jaarlijks meer dan 100.000 dollar binnenharken.
Lees verder

Bug laat Windows 10 extra traag opstarten
Microsoft heeft in een ondersteuningsdocument uitgelegd dat bepaalde systemen last hebben van een bug waardoor het systeem langzamer opstart dan normaal.
Lees verder

12 vragen (en antwoorden) over de AirPods Pro
De AirPods Pro zijn deze week na een aantal maanden van geruchten en hints aangekondigd en je kunt ze krijgen voor 279 euro. Gisteren verschenen de nieuwe oortjes op de markt, met betere ruisonderdrukking (ANC) en beter geluid. Alles wat je moet weten.
Lees verder

Microsoft stopt met MSDN en TechNet fora
Microsoft heeft aangegeven MSDN en TechNet met pensioen te sturen, de diensten zouden hopeloos verouderd zijn. Het bedrijf uit Redmond vindt dat het hoog tijd is voor een geavanceerdere oplossing, eentje die beide diensten vervangt.
Lees verder

Webwereld trakteert: Win een Norton 360 Deluxe beveiligingspakket
Hoera, onze nieuwe website is live! Om dit heugelijke feit te vieren geven wij de komende weken in samenwerking met verschillende fabrikanten toffe hardware weg en vandaag is dat het Norton 360 Deluxe beveiligingspakket.
Lees verder

Dit is de belangrijkste gadget die Google niet aankondigde
Google kondigde een hoop aan op zijn hardware-evenement vorige week, maar misschien wel het belangrijkste product is niet officieel onthuld. De Pixel 4a heeft de grootste potentiƫle impact op Google's business en op Android als geheel.
Lees verder

Goedkope Linux laptop kan weer worden aangeschaft
Het bedrijf achter de succesvolle Raspberry Pi-kloon, Pine64, wist afgelopen zomer de community aangenaam te verrassen met een goedkope Linux-laptop, de PineBook Pro. De laptop was echter zo gewild dat deze na enkele uren alweer was uitverkocht en veel teleurgestelde achterliet...tot nu.
Lees verder

LIFX Candle Color review: veel kleur, weinig licht
Er zijn inmiddels al aardig wat fabrikanten op de markt die met (slimme) verlichting werken die alle kleuren van de regenboog kunnen weergeven, maar LIFX gaat nog een stap verder en heeft een lap uitgebracht die meerdere kleuren tegelijk weer kan geven.
Lees verder

Google koopt Fitbit voor bijna twee miljard euro
Het zat er al een tijdje aangekomen en nu is de kogel door de kerk. Google heeft smartwatch-fabrikant, Fitbit, overgenomen voor 2,1 miljard dollar, bijna 2 miljard euro. Het bedrijf wil met de aankoop "investeren in het Wear OS ecosysteem" en zelf met smartwatches op de markt komen.
Lees verder