donderdag 7 november 2019

AO.com pakketbezorger in Duitsland

AO.com pakketbezorger in Duitsland
De online verkopers van wit- en bruingoed AO.com omarmt in Duitsland een nieuw verdienmodel. Het wordt pakketvervoerder voor andere webwinkels. De eerste gesprekken daartoe lopen al.
Lees verder

Fitefox gaat meldingen verbergen
De browser Firefox gaat notificaties, bijvoorbeeld van nieuwssites, voortaan standaard verbergen. De meldingen lopen via de Notifications API die al jaren in Chrome en Firefox zit.
Lees verder

Vattenfall en NLDC datacenters samen 'groen verder'
Vattenfall gaat groene stroom leveren aan de datacenters van NLDC. In de komende vier jaar gaan de NLDC datacenters enkele honderden GWh afnemen.
Lees verder

Slimme tuinierrobot Trimbot gepresenteerd
Vorige week is in Groot-Brittanniƫ de Trimbot gepresenteerd, een robot die in staat is zelfstandig heggen en rozen te snoeien. De robot kan dit dankzij onder meer nieuwe technologie op het vlak van 3D computer vision.
Lees verder

Keukenhof kiest Redkiwi als digitaal partner
Lentetuin Keukenhof neemt zijn digitale kanalen op de schop en stelt Redkiwi aan om dat technisch te realiseren.
Lees verder

250 gedwongen ontslagen bij Proximus
Het Belgische telecombedrijf Proximus zet 250 mensen op straat, aanzienlijk minder dan de 1900 banen die begin dit jaar nog ter discussie stonden.
Lees verder

Resultaten Expedia stellen teleur
Beleggers straften online reisbedrijf Expedia woensdag ongenadig af na tegenvallende kwartaalcijfers. De omzet van het bedrijf uit Seattle steeg weliswaar 9 procent naar 3,56 miljard dollar, analisten hadden op meer gerekend.
Lees verder

Nederlanders gebruiken sociale media minder vaak, maar Instagram groeit licht
Nederlanders zijn minder sociale media gaan gebruiken. Het gemiddelde gebruik per dag is in 2019 gedaald tot onder de 80 minuten. Dit blijkt uit de tweede editie van de Smart Media Monitor, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder 3600 Nederlanders.
Lees verder

Cash app zorgt voor omzetstijging Square
Betaalverwerker Square presenteerde beter dan verwachte kwartaalcijfers, vooral vanwege de 'bitcoinvriendelijke' Cash app.
Lees verder