vrijdag 4 oktober 2019

Zo maak je een killer homepage voor je site

Zo maak je een killer homepage voor je site
Wanneer je een begin maakt met een website, duurt het niet lang of je vraagt jezelf af of je wel op de goede weg bent. Hoe kan ik mijn homepage het beste indelen? Wat komt waar op de site? En waar zet ik mijn menu? Tips voor de optimale homepage lay-out!
Lees verder

Bijzaak: de wereld redden
Bijenkasten plaatsen op het dak, dat klinkt als een gevaarlijke bezigheid. Jesse Moerkerk en zijn dappere mede-imkers doen het maar al te graag, want zij hebben een missie.
Lees verder

Van de Achterhoek naar Amerika
Tom Liebrand is internationaal salesmanager bij MagPaint. Een innovatieve verfproducent uit de Achterhoek die goed bezig is de wereld te veroveren.
Lees verder

"Nu ben ik gewoon mezelf"
Na een succesvolle carrière in de televisiewereld richtte Maria Westerbos (58) in 2011 de Plastic Soup Foundation op. In gesprek met Maria, een visionair die alles overboord gooide om haar droom van een betere wereld te verwezenlijken.
Lees verder

"In Nederland heerst een zesjescultuur"
Ondernemen is ook lastige keuzes maken. In deze rubriek maken we het heel zwart of wit. De redactie legt leden van De Zaak pittige dilemma's voor. In aflevering 8: Maribel de Vlaam, marketingmedewerker van Naturapharma.
Lees verder

Een erepodium voor de zeebaars
De moeite die een kleinschalige kustvisser moet doen om een "fonkelverse" zeebaars uit de Noordzee te vangen, is niet voor niks. "Ik weet dat deze kok er een kunstwerk van maakt."
Lees verder