donderdag 31 oktober 2019

VerzamelaarsJaarbeurs: CITES-regels voor mooie spullen

VerzamelaarsJaarbeurs: CITES-regels voor mooie spullen

U bent verzamelaar. Dus u gaat naar de VerzamelaarsJaarbeurs in Utrecht. Voor sommige spullen gelden speciale regels: CITES-regels. Daar weten wij alles van. Kom daarom naar onze stand. Dan hoort u of die regels ook voor uw nieuwe aankoop gelden.

Lees verder

Inschrijving Circular Awards 2020 geopend

Werkt u aan innovatieve projecten en producten van ondernemingen, overheden én burgerinitiatieven die tot de verbeelding spreken?

Lees verder

Week van de Circulaire Economie 2020

Van maandag 3 februari tot en met vrijdag 7 februari 2019 organiseert het Versnellingshuis Nederland circulair! de Week van de Circulaire Economie. Op meer dan 100 locaties in heel Nederland vertellen circulaire ondernemers, organisaties en overheidsinstellingen hun verhaal over hun transitie naar een circulaire economie.

Lees verder

Uitbetaling GLB vanaf 1 december 2019

Op 1 december beginnen wij met het uitbetalen van de directe betalingen uit het Gemeenschappelijk landbouwbeleid (GLB). Dit jaar versturen we de beslissingen eerder dan u van ons gewend bent.

Lees verder

10 winnaars Oranje Handelsmissiefonds 2019 bekend

De 10 winnaars van het Oranje Handelsmissiefonds (OHMF) 2019 zijn bekend. De ondernemers krijgen een jaar lang steun bij het realiseren van hun exportambitie.

Lees verder