dinsdag 1 oktober 2019

Toewijzing en schorsing invoercertificaten suiker India

Toewijzing en schorsing invoercertificaten suiker India
Suikerriet in India

Nieuwsbericht 19.078 - Van 9 tot en met 13 september 2019 kon u invoercertificaten aanvragen voor diverse contingenten in de sector suiker.

Lees verder

Save the date: Financiering internationaal ondernemen

U wilt zakendoen in het buitenland, maar u heeft moeite met de financiering? Kom dan op 19 november naar het evenement 'Ondernemen in opkomende markten en ontwikkelingslanden: de overheid als financierings- & sparringpartner', over financiering bij internationaal ondernemen.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) neemt u tijdens het evenement mee naar de wereld van financiering van export en buitenlandse investeringen. Onderlinge kennisuitwisseling tussen bedrijf, bank en overheid staat tijdens deze bijeenkomst centraal.

Lees verder

Aanvragen rijst oktober

Nieuwsbericht 19.079 - Wij hebben u geïnformeerd over het aanvragen van invoercertificaten voor rijst binnen een tariefcontingent.

Lees verder

SDE+ najaar 2019 gepubliceerd
zonnepanelen

Op 30 september 2019 zijn de Wijziging algemene uitvoeringsregeling SDE en de Aanwijzingsregeling SDE-categorie├źn najaar 2019 in de Staatscourant gepubliceerd.

Lees verder

Kom zakendoen tijdens het Francophone Africa Business Forum

Bent u ondernemer in de landbouw? En wilt u contacten leggen in Franstalig Afrika? Kom dan op 15 oktober naar het Francophone Africa Business (FAB) Forum in Utrecht.

Zo'n 100 Afrikaanse landbouwondernemers komen naar Nederland om deel te nemen aan het FAB Forum. Tijdens dit Forum kunt u deze ondernemers ontmoeten en zaken met hen doen in het bijzijn van tolken.

Lees verder