donderdag 31 oktober 2019

Sprout: Inconsequente data kost geld, zo houd je overzicht

Inconsequente data kost geld, zo houd je overzicht
Vergeet je verschillende informatiebronnen met elkaar te verbinden, dan neemt de kans op verkeerde beslissingen toe. Sprout-expert Rolf Grouve geeft je 5 belangrijke voorwaarden voor goede rapportages.
Lees verder

Deze startup is de Netflix voor e-bikes
Startup van de Week E-bike to go ontwikkelde in samenwerking met Cortina een elektrische fiets die je per maand huurt. 'We verkopen op gemak en service. Wil je in de winter niet fietsen, dan lever je 'm gewoon in.'
Lees verder

Challenger50: deze ondernemer verdient miljoenen door vliegtuigen uit elkaar te halen
Sinds hij zijn eerste uit dienst genomen Airbus kocht, sloopte en reviseerde Max Lutje Wooldrik met APOC Aviation voor tientallen miljoenen euro's aan vliegtuigonderdelen. Daarmee is het bedrijf dit jaar een van de Challenger50.
Lees verder

Inconsequente data kosten geld, zo houd je overzicht
Vergeet je verschillende informatiebronnen met elkaar te verbinden, dan neemt de kans op verkeerde beslissingen toe. Sprout-expert Rolf Grouve geeft je vijf belangrijke voorwaarden voor goede rapportages.
Lees verder

21 miljoen funding voor vrouwen; Messi gedaagd door Nederlandse stepverkoper
Ondernemersnieuws: Borski Fund investeert 21 miljoen in vrouwelijke ondernemers, groei van Nederlandse scaleups halveert door 'slecht klimaat' en stepverkoper sleept Messi voor de rechter.
Lees verder

13 manieren om beter te slapen, getest door Mark Vletter (Voys)
Wil jij je als ondernemer beter voelen en betere beslissingen nemen? Zorg dat je goed slaapt, is het advies van Mark Vletter. Hij deelt zijn beste tips, op basis van een jaar experimenteren en meten.
Lees verder

Investeringsfonds voor alleen vrouwen: 'Hopelijk is dit na een paar jaar niet meer nodig'
Nederland heeft vanaf nu een fonds dat enkel in startups met vrouwelijke ondernemers investeert. De initiatiefnemers van Borski Fund wisten er 21 miljoen euro voor uit de markt te halen. 'We willen vrouwen een zetje geven.'
Lees verder

Toename snelgroeiende startups stagneert, 'we moeten tandje hoger schakelen'
De groei van het aantal snelgroeiende bedrijven is het afgelopen jaar meer dan gehalveerd, blijkt uit een rapport van het Erasmus Center for Entrepreneurship (ECE). 'We zullen een tandje hoger moeten schakelen en gedurfde experimenten uitvoeren.'
Lees verder