woensdag 9 oktober 2019

PIB-cluster levert kansen op voor Nederlandse afvalsector

PIB-cluster levert kansen op voor Nederlandse afvalsector
grijpkraan boven afvalberg

Het PIB-project 'Waste and Circular Economy Business Indonesia - Netherlands' levert mooie kansen op voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Lees verder

Holland Lounge en matchmaking tijdens Biogaz Europe 2020

Bent u werkzaam in de Nederlandse bio-energiesector en heeft u interesse in de Franse markt? Neem dan deel aan de Holland Lounge of de internationale matchmaking tijdens Biogaz Europe. Deze vakbeurs vindt plaats op 29 en 30 januari in Nantes.

Tijdens de Biogazbeurs zijn er 3 parallelle evenementen op het gebied van bio-energie, namelijk:

Lees verder

Meet & greet Colombiaanse zorgbeslissers

Bent u werkzaam in de Life Sciences & Healthsector? En bent u benieuwd naar de recente ontwikkelingen in de Colombiaanse zorgsector? Wilt u onderzoeken wat uw kansen zijn op het gebied van kennis(uitwisseling) of de levering van innovatieve producten? Kom dan op 28 oktober ook naar de Meet & greet met een Colombiaanse delegatie.

Colombia is de snelstgroeiende en meest stabiele economie van Latijns-Amerika en biedt hoogwaardige zorg in de grote steden. 23 van de 58 beste ziekenhuizen in Latijns-Amerika bevinden zich in Colombia.

Lees verder

Solar Solutions International 2020

Kom op 17, 18 en 19 maart naar Solar Solutions International in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. Dit is het grootste commerciƫle zonne-energie-evenement in de Benelux.

Laat u informeren over de nieuwste technieken en producten op solar gebied. Zo volgt u de ontwikkelingen in de zonne-energiesector op de voet. Alle toonaangevende leveranciers van solar producten zijn aanwezig op dit evenement.

Lees verder

Seminar Internationaal samenwerken en intellectueel eigendom

Werkt u samen met organisaties of bedrijven in het buitenland? Of bent u van plan hier binnenkort mee te starten? Vergroot uw slagingskansen door een goede voorbereiding en kom naar het seminar over internationaal samenwerken en intellectueel eigendom.

Tijdens deze middag gaan sprekers dieper in op wat er allemaal komt kijken op het gebied van intellectueel eigendom bij zakendoen over de grens. Er zijn 2 sessies:

Lees verder