vrijdag 18 oktober 2019

Omzet Asos verdubbeld in drie jaar

Omzet Asos verdubbeld in drie jaar
De luxe online kledingwinkel Asos heeft de omzet afgelopen drie jaar zien verdubbelen tot 3,1 miljard euro. Ten opzichte van vorig jaar is dat een plus van dertien procent.
Lees verder

NERF en Dept lanceren nieuwste campagne
NERF, Dept en Fantube hebben de krachten gebundeld voor een nieuwe merkcampagne. Hiermee willen ze jongeren aansporen om hun virtuele gaming gear vaker in te ruilen voor een game in de echte wereld. Onder meer worden bekende game-influencers ingezet.
Lees verder

Zooplus: groeiversnelling in omzet
De verkopen in het derde kwartaal van 2019 stegen bij online dierenwinkel Zooplus met veertien procent tot 378 miljoen euro. Volgens de leiding is er sprake van groeiversnelling.
Lees verder

Slack opent eerste Europese kantoor
Maker van chat software Slack opent in december zijn eerste kantoor op het Europese vasteland: in München.
Lees verder

Vijftig Nederlandse startups naar CES Las Vegas
Special Envoy van techleap.nl, Constantijn van Oranje, reist in januari met 50 Nederlandse startups af naar de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas. Dat maakte hij zojuist bekend tijdens CES Unveiled in de Beurs van Berlage in Amsterdam.
Lees verder

Schiphol rolt eigen netwerk voor Internet of Things toepassingen uit
Schiphol heeft haar eigen netwerk voor Internet of Things toepassingen volledig uitgerold op de luchthaven. Het netwerk biedt dekking in […]
Lees verder

Documentaire over eerste videostream ooit, in Groningen
Aanstaande maandag 4 november is het 25 jaar geleden dat 's werelds eerste live videostreams via internet werd uitgezonden. Vanuit Simplon in Groningen. Vrijdag 1 november gaat daar ene documentaire in première over precies deze gebeurtenis.
Lees verder

Webwinkel Neckermann hangt tegen een faillissement aan
Webwinkel Neckermann hangt tegen een faillissement aan. Dat bevestigt eigenaar Ronald Steenbergen, zoon van de oprichter van de Kwantumhallen, tegenover De Telegraaf.
Lees verder

7 procent van Nederlandse bedrijven zet robot in
In 2018 gebruikte 7 procent van de bedrijven robots. Vooral bedrijven in de industrie en researchinstellingen maakten gebruik van bijvoorbeeld lasrobots of zelfsturende voertuigen in magazijnen. Ook andere relatief nieuwe ICT-toepassingen als cloudcomputing en 3D-printing hebben hun weg gevonden in het Nederlandse bedrijfsleven. Dit meldt het CBS in de publicatie 'ICT, kennis en economie 2019'.
Lees verder