dinsdag 1 oktober 2019

Logitech in markt voor gamestreaming

Logitech in markt voor gamestreaming
Hardwarefabrikant Logitech betreedt de markt voor gamestreamingdiensten. Het Zwitserse bedrijf heeft Streamlabs overgenomen voor 89 miljoen dollar plus 29 miljoen dollar aan bonussen.
Lees verder

Mobiele app steeds belangrijker voor NIKE
De mobiele app van NIKE wordt een steeds belangrijker verkoop- en servicekanaal. Het aantal actieve gebruikers verdubbelde afgelopen drie jaar. 'Meer gebruikers is meer waarde', aldus de leiding tegen investeerders.
Lees verder

Meteen al interesse voor failliet Thomas Cook Nederland
Reisorganisatie Thomas Cook Nederland is failliet. Hanneke De Coninck-Smolders is benoemd tot curator.
Lees verder

Trademark Office zet acquisitiefraude voort onder een andere naam
Het omstreden bedrijf Trademark Office, dat onder valse voorwendselen domeinnamen verkoopt aan bedrijven, ondervindt blijkbaar last van de vele negatieve publiciteit. Het bedrijf gaat onder een nieuwe naam Lectual Europe B.V. gewoon verder.
Lees verder

T-Mobile begint landelijke test 5G
T-Mobile start morgen met het testen van zijn 5G-netwerk op landelijke en lokale schaal, in Den Haag.
Lees verder

Joost Farwerck CEO KPN, Proximus blijft zoeken naar opvolger Leroy
KPN draalt niet met de benoeming van een nieuwe CEO. Joost Farwerck, gisteren nog benoemd tot interim CEO nadat Dominique Leroy was afgevallen, gaat KPN aansturen. Hij is tevens voorzitter van de Raad van Bestuur.
Lees verder

Geen doorstart voor FietsUniek
Onlinefietsenwinkel FietsUniek krijgt geen doorstart. Dat bevestigt curator Raymond Tefij desgevraagd aan RetailNews. Moeder Fietsgroep werd in juli failliet verklaard.
Lees verder

Proces tegen verdachten bulletproofhoster Duitsland kan jaren duren, hoofdverdachte ging om met topcrimineel
Het proces tegen de (Nederlandse) verdachten die zijn gearresteerd bij het oprollen van een bullerproofhostingbedrijf in een ondergrondse NATO bunker bij Koblenz kan nog jaren duren. In Duitsland zijn bedrijven zoals hostingaanbieders en internetaanbieders niet verantwoordelijk voor illegale content die zij namens klanten beheren, tenzij kan worden aangetoond dat ze ervan wisten.
Lees verder

Picnic naar Haarlem
Picnic breidt vanaf begin november naar Haarlem. De uitbreiding is onderdeel van de landelijke uitrol van Picnic, dat onder meer bezorgt in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Deventer, Alkmaar en Venlo, en dat vorig jaar in diverse Brabantse steden van start is gegaan. Begin 2019 steeg het aantal klanten naar ruim 300.000, verdeeld over 75 Nederlandse steden.
Lees verder