woensdag 30 oktober 2019

Het verwezenlijken van de inkoopbehoeften van de klant

Het verwezenlijken van de inkoopbehoeften van de klant

Interview met Cheryll Lieveld, inkoper bij het Inkoopplein

Wat doe je bij RVO.nl?

Ik ben inkoper bij het Inkoopplein, sinds 2018. Hiervoor heb ik gewerkt bij de gemeente Rotterdam. Dat was na mijn studie Facility Management aan de Haagse Hogeschool. Ik heb 2 minors gedaan en daaruit bleek dat Inkoop het beste bij mij past. De vacature bij RVO.nl zag ik toevallig. Het leek me een interessante organisatie met een breed, nationaal en internationaal werkterrein.

Lees verder

Leasemaatschappij helpt Nederland aan de waterstofauto

FrieslandLease is een pionier op het gebied van duurzame mobiliteit. De leasemaatschappij wil het rijden in waterstofauto's stimuleren en deed de meeste Milieu-investeringsaftrek (MIA)-aanvragen voor waterstofauto's.

"Bestuurders van waterstofauto's kunnen nu nog niet zorgeloos rondrijden in Nederland", vertelt Jan Baljeu, directeur van FrieslandLease. "Daarvoor zijn er te weinig waterstoftankstations. En er lijkt geen haast dit op te schalen.

Lees verder

Nederlandse scale-ups maken actief gebruik van Intellectueel Eigendom
Grafiek octrooiaanvragen

Nederlandse scale-ups weten de mogelijkheden van Intellectueel Eigendom (IE) goed te benutten: in verhouding tot alle Nederlandse bedrijven maken ze hier meer gebruik van.

Lees verder

Aanvragen invoertariefcontingenten in de zuivelsector november 2019

Nieuwsbericht 19.085 - In november kunt u invoercertificaten aanvragen voor diverse invoerregelingen in de zuivelsector.

Lees verder

Waardevolle handvatten dankzij individuele coaching

Maxxcare exporteert zijn speciale verbandschoen al naar het buitenland. Toch koos eigenaar Jasper Rogmans voor een SIB Voucher individuele coaching.

Lees verder