vrijdag 4 oktober 2019

E-mobility missie naar Polen

E-mobility missie naar Polen

Bent u actief in e-mobility? En wilt u kennismaken met de economische kansen in die sector in Polen? Ga dan van 13 tot en met 15 november mee met de zakelijke verkenningsmissie naar Gdynia in Polen.

Het doel van deze missie is het ondersteunen van Nederlandse bedrijven bij het verkrijgen van inzicht van en toegang tot de Poolse markt.

Lees verder

Beoordeling SEEH-aanvragen gestart

De Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) is op 2 september 2019 weer opengesteld voor woningeigenaren.

Lees verder

Octrooiblog: 7 grappige uitvindingen voor je huisdier
puppy samen met katje

Op dierendag staan we stil bij dieren om ze eens extra te verwennen. De octrooidatabank Espacenet laat zien dat er het hele jaar uitvinders zijn die aan dieren denken.

Lees verder

Meubelspecialist bespaart 10% energie

Voor veel bedrijven in Nederland geldt de informatieplicht energiebesparing. Dit betekent dat zij energiebesparende maatregelen met een terugverdientijd tot 5 jaar moeten rapporteren. Dit gaat via het eLoket van RVO.nl. Kantoormeubelspecialist Albeka begon op tijd met energiebesparing. "Zo kun je je investeringen spreiden."

Lees verder

Seminar Zuid-Korea en Smart Cities-samenwerking

Werkt u aan slimme, duurzame en toekomstbestendige oplossingen voor steden? Bent u er klaar voor om concrete zakelijke kansen op dit gebied te pakken in Zuid-Korea? Kom dan naar het seminar Zuid-Korea en Smart Cities-samenwerking.

Lees verder