woensdag 2 oktober 2019

Bunq rolt uit naar alle EU-landen

Bunq rolt uit naar alle EU-landen
Bunq rolt zijn dienstverlening uit naar alle landen in de Europese Unie met de introductie daar van zijn Travel Card en online bankaccounts.
Lees verder

Marketplaces domineren logistiek verkeer weldra
De handel van verkopers van marktplaatsen als Amazon, bol.com en Zalando groeit komende jaren zo hard dat dat spoedig de helft van al het logistieke verkeer is.
Lees verder

Deliveroo start in Almere
Sinds deze week is maaltijdplatform Deliveroo ook beschikbaar in Almere. Het bedrijf wil ongeveer vijftig restaurants aansluiten en is op zoek naar tientallen fietsers om mee te werken.
Lees verder

Mogelijk 'zelfdestructieberichten' in WhatsApp
Gebruikers van WhatsApp kunnen in de toekomst wellicht berichten na verloop van tijd laten verdwijnen. Dat valt af te leiden uit code waarover WABetaInfo schrijft.
Lees verder

PSV wil nog niet breken met dubieuze internetsponsor
Voetbalclub PSV breekt nog niet met zijn sponsor Investous, een van de beleggingsbedrijven die samenwerken met dubieuze internet affiliates die met nepadvertenties klanten lokken voor beleggingen. Het programma Opgelicht liet gisteren zien hoe verschillende Nederlanders tonnen zijn kwijtgeraakt.
Lees verder

PayPal breidt uit naar China
PayPal start zijn diensten in China en is daarmee het eerste buitenlandse betaalplatform in het land. Hiertoe moest het Amerikaanse bedrijf wel een belang van 70 procent nemen in Guofubao Information Technology Company (GoPay).
Lees verder

Microsoft lanceert vandaag wellicht slimme luidspreker
Microsoft presenteert later vandaag nieuwe hardware tijdens zijn gebruikelijke herfstevenement in New York. Behalve nieuwe Surface-laptops worden onder andere een slimme speaker en een Chromebook-concurrent verwacht.
Lees verder

Emerce Health: spraakherkenning, kunstmatige intelligentie en digitale geestelijke gezondheidszorg
Hoe kan digitale geestelijke gezondheidszorg nou persoonlijk zijn? Met DiSofa is daar een overtuigend antwoord op gevonden. Door een compleet nieuwe ggz-organisatie te bouwen die 100 procent online werkt aan servicegerichte behandelingen. Géén wachttijden, plaats- en tijdonafhankelijk aanbod en waar ook ter wereld de best denkbare Nederlandse geestelijke gezondheidszorg. Je hoort er meer over tijdens Emerce Health eind oktober in Amsterdam. Niek Kuijper is samen met Joris Arts verantwoordelijk voor de ontwikkeling en aansturing van DiSofa.
Lees verder

Brego Keller wordt COO van Publicis Groupe Nederland
Brego Keller wordt Chief Operating Officer (COO) van Publicis Groupe Nederland. Vanaf 1 oktober gaat hij leiding geven aan de Nederlandse operatie van Publicis Groupe met de bijbehorende bureaumerken. De komst van Keller is onderdeel van een strategische reorganisatie.
Lees verder