maandag 23 september 2019

Zara plaatst pakketautomaat in flagshipstore Hamburg

Zara plaatst pakketautomaat in flagshipstore Hamburg
Modeketen Zara plaatst in Duitsland pakketautomaten in zijn winkels. Alleen al in zijn flagshipstore in Hamburg kan de keten 700 pakketten uitleveren. In vijftien seconden zelfs.
Lees verder

Infographic: op zoek naar balans
Veel Nederlanders zoeken naar balans in hun smartphonegebruik. Enerzijds is de smartphone heel nuttig en voor velen zelfs onmisbaar. Anderzijds zorgt de smartphone ook voor irritaties en frustratie, zo blijkt uit onderzoek van Ruigrok.
Lees verder

eDay 2019: Alibaba over datagedreven business
Yuefeng Sun zal op eDay 2019 een bijzondere keynote speech geven, want als Data Intelligence Scientist bij Alibaba Cloud weet hij als geen ander hoe de wereld er buiten de Google-achtigen uitziet. En hoe hij Europa bewerkt.
Lees verder

Faillissement voor reisorganisatie Thomas Cook
Aandeelhouders en schuldeisers van Thomas Cook voerden zondag crisisoverleg. De reisorganisatie verkeert in acute financiƫle problemen en moet alle zeilen bijzetten om een faillissement uit de weg te gaan.
Lees verder

Facebook zegt 400 ontwikkelaars de wacht aan na Cambridge Analytica schandaal
Facebook heeft apps van zeker 400 ontwikkelaars geschorst omdat ze toegang hadden tot gebruikersdata. De maatregel volgt op het Cambridge Analytica schandaal uit 2018.
Lees verder

Ambilight voor alle televisies
Philips maakt Ambilight geschikt voor alle televisies met de nieuwe Philips Hue Play HDMI Sync Box. Noem het een soort surroundsysteem voor verlichting.
Lees verder

Google investeert in datacenters en duurzame energie
Google investeert 3 miljard dollar in nieuwe datacenters bovenop de 15 miljard die het al eerder uitgaf sinds 2007. Zeker 600 miljoen dollar wordt gereserveerd voor de Finse locatie Hamina, waar Google al een datacenter heeft.
Lees verder

Dit is er te doen tijdens Amsterdam eWeek
eDay, Emerce Retail Europa, Next Gen en eNight zijn de belangrijkste pijlers van Amsterdam eWeek, maar er is zoveel meer. Ook anderen grijpen de week aan voor hun eigen evenementen in Amsterdam.
Lees verder

Thomas Thiadens nieuwe managing director Windowsketch
Oprichter en eigenaar Floris Sanders van retailreclamebedrijf Windowsketch heeft de leiding per 1 september overgedragen aan Thomas Thiadens.
Lees verder