vrijdag 13 september 2019

Workshop Slim geld verdienen

Workshop Slim geld verdienen

Het Polymer Science Park is een innovatiecentrum voor kunststoftechnologie waar het bedrijfsleven en kennispartners elkaar kunnen ontmoeten. Zij organiseren voorafgaand aan een netwerkborrelk de workshop 'Slim geld verdienen.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en Alfa Accountants en advieurs vertellen u meer over financieringsmogelijkheden. Als u hierin ge├»nteresseerd bent en wilt weten hoe u uw financi├źn kunt plannen, waar u moet zijn voor het juiste advies en ervaringen van anderen wilt horen, dan is deze workshop echt iets voor u!

Lees verder

Masterclass Finance energiesector

Om meer inzicht te krijgen in hoe en waar je financiering voor innovaties in energie kunt vinden, organiseert InnovatieLink op 19 september een Masterclass Finance.

Experts zullen hun ervaringen delen en een actueel overzicht geven van financieringsinstrumenten in de energiesector, zowel publiek als privaat. Deze Masterclass is bedoeld voor start-ups en scale-ups die betrokken zijn bij de Topsector Energie of anderzins actief zijn in de energiesector.

Lees verder

Nederlandse Start-up pitcht bij VN over Black Soldier Fly maden
hand vol aarde

Op zaterdag 14 september 2019 mag de Nederlandse start-up ProTeen pitchen bij de Verenigde Naties. Ze maken dan kans op $ 1 miljoen startkapitaal voor hun scale-up.

Lees verder

Vind internationale zakenpartners tijdens de AgriFoodTech 2019

Levert uw bedrijf technologische innovaties voor de agrifood-sector? En wilt u internationale zakenpartners ontmoeten? Kom dan naar het Meet & Match evenement tijdens de vakbeurs AgriFoodTech, georganiseerd door het Enterprise Europe Network Nederland.

Lees verder

Kennisbijeenkomst Funderingsprobematiek

Sinds de droge zomer van 2018 krijgt het funderingsloket steeds meer meldingen over funderingsproblematiek. Bent u een woningcorporatie en bent u nog relatief onbekend met deze problematiek? Kom dan op 6 november naar deze kennisbijeenkomst.

Lees verder