vrijdag 20 september 2019

Sprout: Update van het overzicht van alle Nederlandse investeerders

Update van het overzicht van alle Nederlandse investeerders
Kapitaal ophalen is een pittige klus die al snel een half jaar in beslag neemt. Waar begin je? Bespaar jezelf ellenlange Google-sessies, want dit zijn alle investeerders van Nederland, opgedeeld per categorie.
Lees verder

Dit zijn alle investeerders van Nederland (update)
Kapitaal ophalen is een pittige klus die al snel een half jaar in beslag neemt. Waar begin je? Bespaar jezelf ellenlange speursessies op Google, want dit zijn alle investeerders van Nederland, opgedeeld per categorie.
Lees verder

Online supermarkten maken opmars in lijst met grootste webwinkels van Nederland
Online boodschappen bestellen staat aan de vooravond van een grote doorbraak, blijkt uit de nieuwe Twinkle100, een lijst met de grootste webwinkels van Nederland. Albert Heijn nestelt zich in de top drie, Picnic klopt aan de poort van de top tien. 
Lees verder

Content marketing-onderwerpen nodig? Kijk gewoon op Google
Zoek je onderwerpen waarmee je scoort met content marketing? Google Autocomplete bevat een schat aan informatie, tipt Sprout-expert Kevin Vertommen.
Lees verder

Fastned wint zaak tegen overheid; Dragons' Den terug in Nederland
Ondernemersnieuws: Fastned dwingt overheid laadpalen langs snelweg openbaar aan te bieden, Wordpress-maker krijgt 300 miljoen en Dragons' Den na 11 jaar terug op Nederlandse tv.
Lees verder

Boek over Peerby leest als achtbaan aan overwonnen failures
Vallen en weer opstaan; Daan Weddepohl heeft het tot absolute kunst verheven. Zijn boek 99 redenen om te stoppen en tóch door te gaan biedt een uniek kijkje in het dagelijks leven van een founder van een kwakkelende startup. Uiteindelijk vindt Weddepohl tóch de weg omhoog.
Lees verder

Dit bedrijf uit Oss werkt aan een precisiewapen tegen kanker
APO-T, een bedrijf uit Oss, is in een vergevorderd stadium met een nieuw, zeer gericht middel tegen kanker, vertelt CEO Marta Kijanka in de studio van 7 Ditches TV. 'Een patiënt moet baat hebben bij een behandeling, en zich niet nog slechter gaan voelen.'
Lees verder

Karianne Lindenhovius maakt knieoperaties overbodig met ArthroSave
De tien beste wetenschappelijke startups van Nederland leerden deze maand groeien in Silicon Valley. We stellen ze één voor één aan je voor, met in deze aflevering: ArthroSave bespaarde al honderdvijftig mensen een ingrijpende knieoperatie.
Lees verder