woensdag 4 september 2019

Sprout: Hoe je duurzaamheid succesvol promoot, en hoe je het juist níet moet doen

Hoe je duurzaamheid succesvol promoot, en hoe je het juist níet moet doen
Het is vandaag duurzame dinsdag en daarom vertelt Sprout-expert Leonne van de Ven hoe je als bedrijf duurzaamheid het beste kunt inzetten in je pr. Ook legt ze uit hoe het juist níet moet.
Lees verder

Deze 3 vrouwen zijn de finalisten van de LOEY Awards
Ondernemerswedstrijd LOEY Awards nomineert dit jaar alleen vrouwen, en de drie finalisten zijn gisteravond bekendgemaakt. Wie, o wie wordt de beste online ondernemer van 2019?
Lees verder

TechLeap.NL heeft moeite team te vergroten: 'Er is te weinig talent'
TechLeap.nl, het voormalige StartupDelta, kreeg eerder dit jaar 50 miljoen euro overheidsgeld om Nederlandse startups op de kaart te zetten. De geschikte mensen vinden voor deze klus, blijkt nog een hele opgave.
Lees verder

Nederlandse Soto Solar haalt 100 miljoen op; cryptobedrijven op DNB-matje geroepen
Ondernemersnieuws: maar liefst honderd miljoen voor Nederlands zonne-energiebedrijf, cryptobedrijven moeten zich melden bij DNB en buurtapp Nextdoor 'zo lek als een mandje'.
Lees verder

23 zaken die niemand je vertelt bij het starten van je bedrijf
Voor sommige mensen is ondernemerschap de mooiste vorm van bedrijvigheid. Maar het blijft een sprong in het diepe, zeker wanneer je voor het eerst je eigen bedrijf start.
Lees verder

Dit zijn de 50 snelst groeiende techbedrijven van Nederland
Markten ontwrichten, technologie als basis en honderden of zelfs duizenden procent omzetgroei. Kortom, de vijftig snelstgroeiende techbedrijven van Nederland, de genomineerden voor de Technology Fast 50, zijn weer bekend.
Lees verder

Zo zet je stappen richting een sociale onderneming
Sociale ondernemingen schieten als paddestoelen uit de grond. Wil je ook een social enterprise beginnen of wil je sociaal ondernemerschap integreren in je startup of scaleup? Dan zijn dit de eerste stappen.
Lees verder

De 3 belangrijkste conclusies uit het nieuwste Nederlandse startup-onderzoek
Hoe staat de vaderlandse startup-scene er eigenlijk op? Dealroom haalt in een omvangrijk rapport de feiten en cijfers naar boven. Sprout praat je binnen een minuut bij.
Lees verder