woensdag 11 september 2019

Sprout: Deze ondernemers wonnen de afgelopen jaren de LOEY Awards

Deze ondernemers wonnen de afgelopen jaren de LOEY Awards
De LOEY Awards voor de beste online ondernemer van Nederland beleeft dinsdagavond zijn tiende editie. Tijd om terug te blikken – welke ondernemers wonnen de wedstrijd door de jaren heen?
Lees verder

Shomit Ghose (Onset Ventures): 'Data bepalen onze toekomst'
Onze toekomst wordt bepaald door data, wreef investeerder Shomit Ghose er vrijdag in bij tien Nederlandse startups die deze maand een groeiprogramma volgen in Silicon Valley. 'Het bedrijf Square biedt ondernemers al leningen op basis van data.'
Lees verder

D66 wil veestapel halveren; Nederland kampioen 'fantoomkapitaal'
Ondernemersnieuws: D66 wil veehouders helpen bij duurzame toekomst, veel lege brievenbusfirma's in ons land en New York prijst zichzelf uit woning- en arbeidsmarkt.
Lees verder

Dit zijn de grootste energiebronnen ter wereld
De successen van Zonnepanelendelen en Elon Musk bevestigen het nog maar eens: met oplossingen voor groene energie zijn mooie businessmodellen te maken. Maar hoe wordt onze energie en elektriciteit eigenlijk opgewekt?
Lees verder

Hoe Cambridge Weight Plan haar medewerkers én zelfstandigen bij de organisatie betrekt
Met 35 vaste medewerkers en 450 consulenten kan de communicatie een uitdaging zijn, ondervindt ook Cambridge Weight Plan. Toch hebben ze een werkbare oplossing gevonden. "De werkdruk is op sommige afdelingen zelfs afgenomen."
Lees verder

Deze startup daagt Thuisbezorgd uit met commissievrij model
Een piepjong online marketing-bureau uit Amstelveen wil de grote maaltijdbezorger Thuisbezorgd links inhalen. Maak kennis met Pizza Maffia, een bestelsite voor maaltijden waarvoor restaurants géén commissie betalen. 'Thuisbezorgd verdient over de ruggen van hardwerkende ondernemers.'
Lees verder

Picnic-man Joris Beckers wint tiende editie LOEY Awards
Medeoprichter van bezorgsuper Picnic Joris Beckers won dinsdagavond de tiende editie van de LOEY Awards voor de beste online ondernemer van Nederland. Thalita van Ogtrop van The Next Closet wint de LOEY Talent Award.
Lees verder

Weer tientallen miljoenen voor HackerOne; De Mol nog altijd lijnrecht tegenover Facebook
Ondernemersnieuws: 36,4 miljoen dollar groeigeld voor HackerOne, John de Mol en Facebook steggelen rustig verder en Efteling komt met variabele prijzen.
Lees verder