vrijdag 6 september 2019

Sprout: Deze Nederlandse ondernemer bouwt in San Francisco een aan startup die iedereen een financiële identiteit wi...

Deze Nederlandse ondernemer bouwt in San Francisco een aan startup die iedereen een financiële identiteit wil geven
Geef iedereen ter wereld een financiële identiteit die je overal mee naartoe kan nemen. Dat is de droom van Loek Janssen, een van de drie grondleggers van de Amerikaanse fintech-startup Nova Credit. Het bedrijf telt inmiddels 50 medewerkers.
Lees verder

Ali Niknam (Bunq) nog groter in domeinnamen; bedrijven slaan sollicitatie over
Ondernemersnieuws: Ali Niknam na overname bijna de grootste in domeinnamen, eetwinkels Stach gaan groeien onder nieuwe eigenaar en mensen aannemen zonder sollicitatie, wie durft? 
Lees verder

Veel vacatures bij groeiend TechLeap.NL: 'Talent vinden, blijkt lastig'
TechLeap.nl, het voormalige StartupDelta, kreeg eerder dit jaar 50 miljoen euro overheidsgeld om Nederlandse startups op de kaart te zetten. De geschikte mensen vinden voor deze klus, blijkt nog een hele opgave.
Lees verder

Deze 3 vrouwen zijn de finalisten van de LOEY Talent Awards
Ondernemerswedstrijd LOEY Awards nomineert dit jaar alleen vrouwen voor zijn talentprijs, en de drie finalisten zijn gisteravond bekendgemaakt. Wie, o wie wordt de meest veelbelovende online ondernemer van 2019?
Lees verder

13 originele manieren om productiever te worden (maar dan écht)
Dat je minder op je smartphone moet zitten om productiever te worden, weten we allemaal. Wist je echter dat de arbeidsproductiviteit kan stijgen als je medewerkers iedere ochtend laat uitslapen? 
Lees verder

Nederlandse startups snelstgroeiende banenmotor, vooral in Amsterdam
Nederlandse startups leveren de economie maar liefst 108.000 banen op, waarvan 19.700 er in de afgelopen 2 jaar bijkwamen. Met relatief weinig financiering weten onze startups bovendien mooie waarderingscijfers te schrijven.
Lees verder

Winkelen zonder af te rekenen? Zo doe je dat bij Amazon Go (video)
Voor de meest naadloze winkelervaring ooit moet je momenteel bij Amazon Go zijn. Sprout bezocht een vestiging in San Francisco, en liep doodleuk weg zonder af te rekenen. 
Lees verder

Deze Nederlandse ondernemer bouwt in San Francisco aan een startup die iedereen een financiële identiteit wil geven
Geef iedereen ter wereld een financiële identiteit die je overal mee naartoe kunt nemen. Dat is de droom van Loek Janssen, een van de drie grondleggers van de Amerikaanse fintech-startup Nova Credit. Het bedrijf telt inmiddels 50 medewerkers.
Lees verder