maandag 30 september 2019

Sprout: Deze 80 Nederlandse startups zoeken naar groeigeld

Deze 80 Nederlandse startups zoeken naar groeigeld
Een overzicht met alle Nederlandse bedrijven die op zoek zijn naar groeigeld, zo zagen we ze niet eerder voorbij komen. Volgens investeerder Arches Capital zoeken deze tachtig startups naar bedragen van 2,5 ton tot meer dan 3 miljoen euro.
Lees verder

Swapfiets voegt 28 steden toe; Belgische webbouwer lijft vijfde NL-bedrijf in
Ondernemersnieuws: Swapfiets breidt uit naar 28 steden, Belgisch webbouwer lijft vijfde Nederlandse bedrijf in en Amazon-bestuurder betrapt met Apple-oordopjes. 
Lees verder

Groeigeheimen: hoe je als bedrijf geld verdient met verhalen
Reclameverhalen over bedrijven, de gemiddelde lezer laat ze links liggen. Pak je het echter nét iets slimmer aan en investeer je in goede contentmarketing, dan kan zoiets je een prima verdienmodel opleveren.
Lees verder

3 vragen die Marnix Geus kreeg toen hij zijn bedrijf verruilde voor een 'not for profit'
Heb je al een businessmodel? Dat vroegen mensen toen Marnix Geus na 12 jaar uit zijn bedrijf stapte om zich te storten op een not for profit. De missie kwam eerst, niet de middelen, schrijft hij in een gastblog. 'En dat zou zomaar het nieuwe model kunnen zijn van ondernemen.'
Lees verder

Brexit-moe? Zo schudt de Nederlandse overheid je wakker
Het uit de EU stappen van Groot-Brittannië is een urgente kwestie, maar het drama duurt al zo lang dat Brexit-moeheid op de loer ligt. Om Nederlandse ondernemers te helpen om het Brexit-monster te temmen lanceert de overheid een paar nieuwe tools.
Lees verder

Harro Stokman verkocht zijn eerste bedrijf aan Qualcomm, nu ziet hij met Kepler Vision wanneer je valt
De software van startup Kepler Vision Technologies kan zien wanneer iemand staat of valt, of zelfs wanneer iemand gestressd is. De UvA-spinoff van Harro Stokman is een van de 10 wetenschappelijke startups die eerder deze maand een groeiprogramma volgden in Silicon Valley.
Lees verder

Marcel Boekhoorn meegesleept in Italiaans maffia-onderzoek; 'Werkgevers stellen ontslag uit'
Ondernemersnieuws: Marcel Boekhoorn maffia-verdachte in Italië, werkgevers stellen ontslag uit tot januari en Elon Musk onthult Mars-raket. 
Lees verder

5 tips om geld te besparen met een slimme salarisadministratie
Wie slim omgaat met zijn salarisadministratie kan maandelijks geld besparen. Met deze 5 tips regel je het als ondernemer snel zelf.
Lees verder