vrijdag 6 september 2019

Rijk biedt 180 miljoen voor versterken regio’s

Rijk biedt 180 miljoen voor versterken regio's
foto_regiodeals_2019_derde tranche.jpg

Regionale opgaven gezamenlijk aanpakken: dat is het doel van de Regio Deals. Dit najaar kunnen regio's hiervoor opnieuw voorstellen aanmelden.

Lees verder

Festival Duurzame Mobiliteit

Droomt u ook van een toekomst met duurzame mobiliteit? Zoekt u inspiratie of wilt u direct aan de slag? Kom dan op 1 oktober 2019 naar het Festival Duurzame Mobiliteit in de Rijtuigloods in Amersfoort.

Dit jaar besteden we aandacht aan de thema's: duurzame energiedragers, elektrisch (personen)vervoer, verduurzaming logistiek en verduurzaming personenmobiliteit.

Lees verder

Kennis- en inspiratiesessie voor vrouwelijke ondernemers die internationaal willen groeien

Wilt u meer weten over onbenut economisch potentieel voor ondernemers die internationaal willen groeien? Kom dan op 19 september tijdens de Rotterdam Capital Days naar de sessie 'Smart Economics - Grow, #FundRight & expand international' waar Nederlandse vrouwelijke ondernemers worden gestimuleerd om zaken te doen in het buitenland.

Lees verder

Nomineer nu uw uitvinder van het jaar!
Rik Breur genomineerde EIA 2019

Ken of bent u een uitvinder met een baanbrekende, geoctrooieerde innovatie? Dan is dit uw kans om hem/haar/uzelf te nomineren voor de European Inventor Award 2020!

Lees verder

EU biedt visserijsector online platform: vistikhetmaar!

De Nederlandse visserijsector ligt onder de loep en heeft het niet altijd even makkelijk. Tijd om de handen ineen te slaan.

Lees verder