dinsdag 10 september 2019

Programma’s regionale omroep bij NLZIET

Programma's regionale omroep bij NLZIET
De programma's van de regionale omroep zijn binnenkort ook bij NLZIET te bekijken. Het gaat om de live- en replaystreams van alle dertien regionale publieke omroepen. Door de samenwerking groeit het aanbod van NLZIET naar 34 livestreams en naar meer dan 100.000 on demandprogramma's.
Lees verder

Vijftig Amerikaanse staten starten onderzoek naar macht Google
Vijftig Amerikaanse staten starten een antimededingingsonderzoek naar de vermeende macht van Google. Het onderzoek staat onder leiding van officier van justitie Ken Paxton uit Texas.
Lees verder

Sterren op het podium bij Emerce Update: YouTube
Er is geen betere manier om te leren werken met influencers dan naar hen te luisteren en met hen te spreken. Op donderdag 19 september gaat de Emerce Update over YouTube en geven enkele van de grootste YouTubers acte de présence.
Lees verder

Shell investeert in platform voor transporteurs
TRAVIS Road Services heeft in een investeringsronde een niet nader genoemd bedrag opgehaald bij Shell Ventures. Het boekingsplatform van TRAVIS verbindt transporteurs met lokale aanbieders van uiteenlopende diensten, zoals reparaties.
Lees verder

Picnic gaat ook in Enschede bezorgen
Picnic breidt verder uit in Overijssel. Na Deventer gaan de elektrische wagentjes van de websuper rijden in Enschede. In deze Twentse stad kunnen ruim 78.000 huishoudens kennismaken met het boodschappenaanbod. Overijssel maakte in mei voor het eerst kennis met Picnic, toen werd gestart in Deventer. Met de komst naar Enschede schuift Picnic verder op naar het oosten van het land. De eerste boodschappen in de voormalige textielstad nabij de Duitse grens worden in oktober bezorgd. De uitbreiding naar Enschede is onderdeel van de landelijke uitrol van Picnic, dat onder meer bezorgt in Amsterdam, Rotterdam, Ede, Veenendaal en Deventer, en dat vorig jaar in diverse Brabantse steden van start is gegaan. Begin 2019 steeg het aantal klanten naar ruim 300.000, verdeeld over 75 Nederlandse steden.
Lees verder

Lanceert Apple eigen tracker?
Of Apple het nieuwe product vanavond al aankondigt is de vraag, maar lang kan het niet meer duren. Het bedrijf staat op het punt om Apple Tags te lanceren, waarmee consumenten spullen terug kunnen vinden.
Lees verder

Nederlandse banken met instant overboekingen
De klanten van Nederlands zeven grootste banken kunnen vanaf nu instant overboekingen uitvoeren. Een overdracht gaat binnen vijf seconden van de ene naar de andere bankrekening.
Lees verder

80 procent van de Amerikaanse muziekomzet komt van streaming
Ruim 60 miljoen Amerikanen betalen voor een muziekdienst. Streaming audio is nu al goed voor een omzet van 4,3 miljard dollar in de eerste helft van 2019, zo blijkt uit cijfers van de Recording Industry Association of America (RIAA).
Lees verder

Devoteam groeit tot 373 miljoen euro
De Europees werkende Google Cloud-specialist Devoteam zag de omzet met 22 procent groeien tot 373 miljoen euro.
Lees verder