donderdag 5 september 2019

PostNL mag Sandd niet overnemen van toezichthouder

PostNL mag Sandd niet overnemen van toezichthouder
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) geeft geen toestemming voor de overname van postbedrijf Sandd. De toezichthouder vreest dat de consument anders meer moet gaan betalen voor postbezorging.
Lees verder

AH test volledig digitaal winkeltje
Albert Heijn test voor het hoofdkantoor in Zaandam een nieuw winkelconcept waarbij het mini-filiaal vrijwel volledig is geautomatiseerd. Klanten hoeven geen producten te scannen en zelfs niet af te rekenen, al moeten ze wel gewoon betalen.
Lees verder

Ondernemers achter relatiegeschenken.nl kopen Bluxbox.nl
Harro Messelink en Matthijs Bramer nemen per 4 september de activiteiten van Bluxbox geheel over van David Sluis. Ze willen de webshop die cosmeticadozen op abonnementsbasis verkoopt een impuls geven.
Lees verder

Coolblue begint verkoop en installatie zonnepanelen
Coolblue gaat van start met een grote, aansprekende productgroep en biedt de verkoop- en installatiedienst voor 2020 landelijk aan.
Lees verder

Straks herinstallatie Windows vanuit de cloud
Windows gebruikers kunnen straks een legale kopie downloaden vanuit de cloud als ze Windows willen herinstalleren. De laatste Windows 10 Insider Preview bevat voor het eerst een 'download Windows' optie.
Lees verder

AP Hogeschool lanceert VR-lab voor bedrijven
De Antwerpse AP Hogeschool wil volgend jaar een volwaardig virtual reality (VR) lab en kenniscentrum creƫren. Daarvoor krijgt de onderwijsinstelling 452.000 euro aan Vlaamse subsidies van ontslagnemend minister van Innovatie Philippe Muyters (N-VA).
Lees verder

IFA: Philips introduceert twee nieuwe OLED+ toestellen
Na het succes van de samenwerking van vorig jaar hebben Philips TV en Bowers & Wilkins zojuist tijdens IFA 2019 […]
Lees verder

IFA: Samsung Galaxy Fold weer te koop, maar niet in Nederland
Samsung brengt de vouwbare Galaxy Fold, die vandaag op de IFA in Berlijn werd onthuld, niet uit in Nederland. De smartphone, die eerder dit jaar uit de roulatie werd genomen nadat gebreken waren vertoond, is wereldwijd beperkt beschikbaar. In Duitsland en Frankrijk is de smartphone wel te koop.
Lees verder

Nokia-telefoons draaien vaakst op nieuwe Android-versies
Wie de laatste Android versies wil, kan maar het beste Nokia toestellen kopen. Toestellen van LG en Alcatel krijgen die gemiddeld het minst, zo blijkt uit marktonderzoek van Counterpoint.
Lees verder