donderdag 12 september 2019

Perfecte openingszin voor je offerte

Perfecte openingszin voor je offerte
Offertes beginnen vaak met clichés, zoals 'In vervolg op ons prettige gesprek van 10 december jl. stuur ik u hierbij onze offerte'. De kans is klein dat een klant daarvan onder de indruk zal zijn. Neem de tijd om een originele of creatieve openingszin te bedenken. Zo doe je dat.
Lees verder

Een baby-spa, wat is dat?
Baby-yoga, baby-massage en een speciaal bubbelbad voor de allerkleinsten: je vindt het in de Newborn Babyspa in Almere. Het klinkt decadent, maar volgens oprichter Sarita Langenhof (34) is het niet alleen een luxe. "Hydrotherapie en massage verlichten ongemakken en versterken de band tussen ouder en kind."
Lees verder

"Voor mij zijn grenzen non-existent"
Ali Niknam verkocht in 2012 de aandelen van zijn eerste bedrijf TransIP om met dat geld Bunq op te richten: een bank die breekt met de traditionele bancaire wetten en de klant meer zeggenschap geeft over zijn geld. In gesprek met Ali, een wereldvernieuwer voor wie uniformiteit onuitstaanbaar is.
Lees verder

Op werkdagen je gereedschap, in het weekend de mountainbike
Veel zzp'ers en kleine ondernemers willen een bestelauto die ook dienst kan doen voor privégebruik. Waar kies je dan voor? En hoe werkt dat fiscaal gezien? Onze auto-expert Rob legt uit en ging op pad met de Toyota Proace Dubbele Cabine.
Lees verder

"Als über-romanticus geloof ik nog steeds in het huwelijk"
Ondernemen is ook lastige keuzes maken. In deze rubriek maken we het heel zwart of wit. De redactie legt leden van De Zaak pittige dilemma's voor. In aflevering 8: Sonja van Duijnhoven uit Groesbeek. Zij is eigenaar van La Touche Magique; een cadeauservice voor bedrijven én particulieren.
Lees verder

Hoe maak je je site vindbaar met voice search?
Slimme assistenten en slimme luidsprekers, ze geven steeds meer mensen het antwoord op hun vragen. Met die apparaten zoeken mensen op een andere manier dan 'gewoon' via Google. Bovendien is het eerste zoekresultaat nóg belangrijker dan bij zoeken via het web. Hoe zorg je dat je website wordt gevonden via voice search?
Lees verder