woensdag 4 september 2019

‘Nederlandse consument vertrouwt chatbots niet’

'Nederlandse consument vertrouwt chatbots niet'
Bijna een derde van de Nederlanders doet liever geen aankopen bij bedrijven die via chatbots communiceren. Dat blijkt uit een peiling van Trustpilot onder 1900 respondenten. De helft van de ondervraagden vertrouwt chatbots sowieso niet.
Lees verder

Beerwulf met affiliatemarketing naar AWIN
De Europese online speciaalbierwinkel Beerwulf centraliseert de activiteiten rondom affiliatemarketing bij AWIN.
Lees verder

Blog werpt muziekwinkels reddingsboei
Muziekweblog Inside Audio doorloopt een redesign. Met de uitbreiding wil het honderden offline retailers zichtbaar maken voor zijn tienduizenden sitebezoekers.
Lees verder

'Premium iPhones heten Pro, op 27 september verkrijgbaar'
Tenminste twee van de drie iPhones die Apple volgende week dinsdag lanceert krijgt de naam iPhone 11 Pro. Dat blijkt uit gelekte documenten waaruit Apple Insider citeert. Het blog kan de echtheid van de documenten, bedoeld voor intern gebruik bij Apple, overigens niet vaststellen.
Lees verder

Amsterdam Logistic Cityhub moet logistieke belasting verlichten
Amsterdam krijgt een nieuw circulair logistiek centrum, Amsterdam Logistic Cityhub. Dat moet een duurzame oplossing bieden voor de toenemende logistieke belasting van Amsterdam en de 'last mile' verzorging binnen de stadsring.
Lees verder

Naam BinckBank verdwijnt alsnog
De naam BinckBank verdwijnt nu de online broker onderdeel is geworden van de Deense Saxo Bank. Aanvankelijk was het de bedoeling om de merknaam BinckBank te behouden in Belgie in Nederland. In andere landen zouden de Binckklanten worden overgeheveld naar Saxo.
Lees verder

Deepfake app Zao groot succes in China
De deepfake app Zao, die gezichten van gebruikers 'plakt' in bekende speelfilms en tv shows, is een enorme hit in China. De app werd vrijdag gelanceerd in de IOS App Store, en staat nu al bovenaan.
Lees verder

Telenet met internet en tv via 4G
Telenet is in Vlaanderen begonnen met Tadaam, een dienst die internet en televisie via het mobiele netwerk biedt zonder volumelimiet.
Lees verder

Nominaties eerste editie B2B E-commerce Awards bekend
Sana Commerce organiseert dit jaar voor het eerst de B2B E-commerce Awards. Deze worden uitgereikt tijdens de vierde editie van Hét B2B E-commerce Event op 26 september in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.
Lees verder