woensdag 4 september 2019

morgen de 27e Open Coffee Goeree Overflakkee

 
  golinked logo mail  
 

go-linked nieuws

Uitnodiging Open Coffee op inspirerende locatie

BoardRoom logoGOEREE-OVERFLAKKEE – Wanneer de zomervakantie nog maar net voorbij is, heeft GO Linked al weer haar eerstvolgende Open Coffee bijeenkomst op de agenda staan! Donderdag 5 september a.s. van 09.00 tot 11.00 uur op een unieke plek om elkaar als zzp’ers, bestuurders of vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties te ontmoeten: bij Boardroom Brouwersdam.

Boardroom Brouwersdam (www.boardroombrouwersdam.nl) is midden op de Brouwersdam gelegen en vormt een bijzonder gelegen centrum waar bedrijven, organisaties of instellingen terecht kunnen voor bijeenkomsten van allerlei aard. Vergaderingen, brainstormsessies, trainingen, teambuilding, al of niet in combinatie met buitensportactiviteiten en/of lunch of diner. Eigenaar is Erik Wijma, die ook Vriend is van GO Linked en die voor de komende Open Coffee graag als gastheer fungeert voor deze netwerkbijeenkomst. “Het is hier dé vergaderlocatie aan zee, dé plek om te inspireren en te genieten!”, zo omschrijft hij zijn Boardroom Brouwersdam. “Je voelt je meteen op je plek in de vergaderruimtes, waar we het gevoel van het strand naar binnen hebben gehaald. Zoute zeelucht in je longen, uitzicht op een prachtig strand en omgeven door de sfeer van het relaxte surfleven… Ooit geweten dat vergaderen zó leuk kan zijn?” Erik Wijma is als ondernemer al tien jaar actief met het opzetten en begeleiden van diverse bedrijven, geeft ook strategische adviezen en ontvangt op 5 september de Open Coffee van GO Linked. Iedere zzp’er, andere ondernemer, bestuurder of vertegenwoordiger van een maatschappelijke organisatie is hartelijk welkom. De toegang is gratis.


Lees verder op de website

Adviesgroep De Vogel vriend van GO Linked

devogelAdviesgroep De Vogel is sinds kort vriend van GO Linked. De Vogel helpt bedrijven en particulieren bij het maken van financiële keuzes. Het bedrijf is thuis in alles wat met verzekeringen, hypotheken, pensioenen en RegioBank te maken heeft.

Lokale betrokkenheid
Adviesgroep De Vogel is al vanaf 1951 actief op Goeree-Overflakkee. Toen begon de grootvader van huidig directeur Jan Peter Robijn op ons eiland met het aanbieden van verzekeringen. Inmiddels heeft De Vogel een kantoor in Middelharnis en in Ouddorp.


Lees verder op de website

Word nu ‘Vriend van GO-Linked’

Beste GO-Linked relatie,

U bent de afgelopen jaren één of meerdere malen bezoeker geweest van de Open Coffee Goeree Overflakkee. Bijeenkomsten die altijd laagdrempelig én goed voor uw netwerk zijn. Ook in 2019 is er weer volop gelegenheid tot verbinden via een van onze Open Coffee's en andere evenementen! 

Word u ook ‘Vriend van GO-Linked’?

Vanaf heden bestaat de mogelijkheid om ‘Vriend van GO-Linked’ te worden. De input vanuit funding is voor GOLinked van belang om dergelijke evenementen in de toekomst blijven te kunnen organiseren. Dit geldt ook voor het organiseren van de Open Coffee's Goeree-Overflakkee en andere bijeenkomsten. Daarom kunt u zich aansluiten bij GOLinked als 'Vriend van GOLinked'.  Tegen een kleine bijdrage van € 85,00 (excl. btw) per kalenderjaar ondersteunt u ons initiatief én kunt u gebruik maken van diverse voordelen die deze vriendschap met zich meebrengt. 


Lees verder op de website

 

 
  Open Coffee Goeree Overflakkee is een regelmatig gehouden, informele bijeenkomst waar eenieder die iets met "online netwerken" heeft elkaar kan ontmoeten, ideeën bespreken, kennis delen, brainstormen, meetings houden of samenwerken. Ontspannen netwerken dus, onder het genot van een kopje koffie.  
 

 

Met vriendelijke groet,


Namens GOLinked,


Mirlande Besemer & Maureen van Leeuwen

 
 

 


Uitschrijven?