dinsdag 10 september 2019

KPN neemt afstand van bezwarenbrief van ondernemingsraad XS4ALL, enquêteprocedure lijkt onvermijdelijk

KPN neemt afstand van bezwarenbrief van ondernemingsraad XS4ALL, enquêteprocedure lijkt onvermijdelijk
KPN heeft afstand genomen van de bezwarenbrief die de ondernemingsraad van XS4ALL 1 augustus jongstleden aan de top van het telecombedijf stuurde. Als reactie daarop kondigt OR nu een enquêteprocedure aan.
Lees verder

Apple Music voortaan op het web
Apple Music is voortaan ook op het web te gebruiken. De muziek is direct vanuit de browser te streamen.
Lees verder

ING klanten die slachtoffer zijn geworden van oplichting via QR-codes krijgen vergoeding
Enkele honderden ING-klanten die het slachtoffer zijn geworden van oplichting via QR-codes, krijgen alsnog hun schade vergoed. ING Bank erkent dat de beveiliging van de app niet op orde was, zo bleek zaterdag in het consumentenprogramma Kassa.
Lees verder

IFA: Braun keert terug naar luidsprekers
Braun kennen we van de scheerapparaten, maar het Duitse bedrijf heeft nu ook zijn eerste Braun LE-speakers onthuld. Het merk was zo'n vijftig tot veertig jaar geleden bekend vanwege het design van radio's en platenspelers en daarmee een belangrijke inspiratiebron voor Apples topontwerper Jony Ive.
Lees verder

Wish opent distributiecentrum in Amsterdam
Wish heeft een opslag- en distributiecentrum geopend in Amsterdam, zijn tweede in Europa. Dat maakt deel uit van de strategie om dichterbij de lokale handelaren te zitten en daarmee ook de continentale consument sneller te bedienen.
Lees verder

Topman Transavia wordt CEO Sunweb Group
Mattijs ten Brink wordt volgende maand de nieuwe CEO van Sunweb Group en verlaat daarvoor de hoogste zetel bij Transavia, die hij zes jaar bekleedde.
Lees verder

John de Mol vraagt rechter om alsnog vonnis te wijzen in Facebook zaak
Na drie maanden onderhandelen met Facebook vraagt mediamagnaat John de Mol de rechter om alsnog vonnis te wijzen in de zaak rond nepadvertenties.
Lees verder

'40 miljoen euro naar buitenlandse partijen bij reclamearme toekomst publieke omroep'
Marketeers huiveren bij de plannen van minister Slob rond een reclamearme toekomst van de publieke omroep (NPO). Dat blijkt uit onderzoek van Adformatie en marketing- en mediabureau Mediaxplain onder 188 budgetverantwoordelijke marketeers die recent budget hebben besteed via de Ster.
Lees verder

'Startups zijn de snelstgroeiende banenmotor van de Nederlandse economie'
Startups zijn de snelstgroeiende banenmotor van de Nederlandse economie. Dat blijkt uit een nieuw rapport van startup analytics & intelligence bedrijf Dealroom.co, ondersteund door StartupDelta en CBRE.
Lees verder