zaterdag 28 september 2019

KIJK.nl verdubbelt bereikt, groter dan Videoland

KIJK.nl verdubbelt bereikt, groter dan Videoland
De videosite van tv-netwerk Talpa had in augustus 2019 een bereik van vijftien procent. Meer dan Videoland en RTL XL, die elk op respectievelijk elf procent uitkwamen.
Lees verder

Nieuw Europees techfonds van 700 miljoen euro
Eigenlijk moet er in Europa jaarlijks 10 miljard euro in Europese technologiebedrijven worden gestoken. Anders halen Amerika en China ons links en rechts in, vindt investeerder Klaus Hommels. Hij spreekt ook met zijn portemonnee en opent bij zijn Lakestar een nieuw fonds, van 700 miljoen euro.
Lees verder

Installatiebalie, Royal Brinkman en Ameel Candy World winnaars B2B E-commerce Event
Installatiebalie, Royal Brinkman en Ameel Candy World hebben de finale gehaald van het B2B E-commerce Event in de Van Nelle Fabriek.
Lees verder

Hudson's Bay begint afscheid: webshop weg
Warenhuis Hudson's Bay luidt zijn afscheid in. Het is niet meer mogelijk artikelen te bestellen in winkels en de webshop is offline.
Lees verder

Kabelbedrijf Telenet naar 1Gbit/s
Het Belgische kabelbedrijf Telenet is begonnen met het aanbieden van zijn Giga Speedboost-dienst. Voor een meerprijs van 15 euro per maand kunnen klanten met bepaalde abonnementen een downloadsnelheid van 1Gbit/s en een uploadsnelheid van 40Mbit/s krijgen.
Lees verder

Fusie PostNL en Sandd gaat toch door
Ondanks bezwaren van concurrerenten mogen PostNL en Sandd toch fuseren. Staatssecretaris Keijzer van Economische Zaken maakt gebruik van haar bevoegdheid de fusie goed te keuren ondanks het negatieve advies van mededingingsautoriteit ACM. Beide bedrijven hadden een beroep gedaan op de minister.
Lees verder

Sterke toename 'smishing'
De Betaalvereniging waarschuwt voor de sterke toename van smishing, phishing via SMS. Banken roepen hun klanten op om valse SMS-berichten en valse e-mails zo snel mogelijk door te sturen naar de bank die wordt nagebootst. Daarmee kan die bank proberen om de valse websites achter die berichten te laten blokkeren.
Lees verder

Nederlanders aangehouden bij oprollen Duitse bulletproofhoster
Bij het oprollen van een bulletproofhoster in een oude NAVO bunker nabij Koblenz zijn diverse Nederlanders gearresteerd. Ook de 59-jarige hoofdverdachte is een Nederlander.
Lees verder

YouTube Music standaard op Android smartphones
Googles YouTube Music wordt voortaan standaard meegeleverd op miljoenen Android smartphones. Het gaat daarbij zowel om Android 9 als 10, te beginnen bij de Pixel smartphones van het bedrijf zelf.
Lees verder